şimdi şöyle benim bir hesabım geçenki ban dalgasında ban yemedi muhtemelen o hesapta yeni yamadan önce yani 3 4 gün önce ben o hesapta script açmamıştım ve scriptsiz oynamıştım diğer hesabımda açmıştım ve o açtığım hesap ban yemişti diğeri yememişti yine işinizi şimdiden garantiye almakta fayda var önemli olan ne kadar geç ban yiceğin ömür boyu ban yemem diye birşey yok zaten malesefBeklemedeyim bu bilgi ışığında ama 2-3 gün kullanmamanız daha önce kullandığınız için ban wave gelirse kaçışınız olmayacaktır. 2015-2016 senesinde ban dalgasında 17 hesabım banlanmıştı.
Ban her zaman kaçınılmazdır illaki bir gün kapıyı çalar ve bunu bilerek oyunları oynarım her zaman. Ertesi gün dereceli sıfırlanıyordu son dereceli maçında ban wave gelmişti. Eskiler daima hatırlar2015-2016 17 hesap mı ? ciddi misin hiç mi vazgeçmedin hileden
2 sene boyunca piyasanın en ünlü script platformunda Türk kullanıcılara destek verdim. Ban wave geldiği gibi kaçış yoktur. Tüm hesaplar zaten mimlidir sadece toplu günü beklerler. 2015-2016 senesinde 1 yıl önce script kullanan adamlar bile ban yemişti. Totelde oyundan 5-6 milyon kullanıcı banlanmıştı. Bunun kaçışı yoktur ama umut fakirin ekmeğidir diyerek beklemekte fayda varşimdi şöyle benim bir hesabım geçenki ban dalgasında ban yemedi muhtemelen o hesapta yeni yamadan önce yani 3 4 gün önce ben o hesapta script açmamıştım ve scriptsiz oynamıştım diğer hesabımda açmıştım ve o açtığım hesap ban yemişti diğeri yememişti yine işinizi şimdiden garantiye almakta fayda var önemli olan ne kadar geç ban yiceğin ömür boyu ban yemem diye birşey yok zaten malesef
Bilgisayarın program olmadığı taktirde hayır ban yemezsin.Arkadaşım Kullanıyor ben ise duo giriyorum herhangi bir ban yer miyim programı kullanmadım halde ?
teşekkür ederim bende korkuyordum ban yerim diyeBilgisayarın program olmadığı taktirde hayır ban yemezsin.
Oyun içerisine bir kez olsun inject işlemini gerçekleştirdiysen evet varhileyi kullanmayıp sırf pcde yüklü olduğu için ban yeme gibi bir ihtimal var mı peki?
eyw cevap için knkOyun içerisine bir kez olsun inject işlemini gerçekleştirdiysen evet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?