Riot Games Ban Dalgası Hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
mantıklı ama sonuçta dia veya mastera kasarkende emek veriyorsun

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ne zaman güncelleme geleceğini yama geleceğini bilemeyiz bazen yeni modlar getiriyorlar falan o sırada da güncelleme verebiliyorlar veyahut farklı oyuncular tarafından report edilince ( ki benim düşüncem report sisteminin diğer oyunlara nazaran daha iyi çalışıyor olması ) ban riskini lol'de max. derecelere çıkarıyor. yani demem o ki oyun firması ve güvenlik ekipleri ne kadar kaliteliyse ban yeme riski o kadar fazla lol de bu durum ileri seviye.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Deneyeceğim hocam dediğiniz gibi umarım ban yemem

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yamayla beraber anti cheatde güncelleniyor galiba

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim görüşlerim üzerine yazıyorum bi yerden duyup yazmıyorum doğrumu yanlışmı hiçbir fikrim yok ama mantıklı geldiği için yazıyorum.

Riot games yama sonrasında ban dalgasını aktif ediyor ve bissürü hesap script kullanan hesaplar ban yiyor. bu ban dalgasını farkettiyseniz 2 ayda 1 buçuk ayda felan açıyor dün bildiğiniz gibi bissürü kişi ban dalgası yüzünden ban yedi. 1 buçuk 2 ay süresi var şuan eğer script güncellenir ise 1 buçuk 2 ay daha rahatız diye düşünüyorum sonra yeniden yama sonra yeniden ban dalgasını açıcaklar

NOT : Benim yama gelmeden önceki mastera script ile kastığım hesabım ban yememiş muhtemelen yama geldikten sonra script açanlar tespit edilip banlanmış benim hala script kullandığım nerdeyse 2 buçuk aydır hala ban yemeyen hesabım duruyor 1 buçuk 2 aya yaklaşınca yamadan sonra scripti açmazsanız bu banın üstesinden gelebiliriz aslında ama elinde sonunda banlanıyorsun amacımız ne kadar geç banlanırsak o kadar iyi

Benim düşüncelerim bunlar yanlışlarım var ise affola yorumlarda düzeltin.
dostum tebrık ederım mastere kasmıssın bız 1 haftaya yedık denılen o kı tamamen sans meselesı

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben güncellemeden sonra kullanmadan bile ban yedim :/ öncesinde tabiiki kullandım.

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yani oyunda belli etmemek lazım. Ama tabi belli etmeyip ban yiyenleride gördük. Görmek dışında kendim de yaşadım. Oyunun belirli vakitlerinde birşeyler yapıyor bu oyunun yöneticileri sanırsam. Bir anda insanları tespit edip banlıyorlar. Belli belirsiz yani. Anlamak tespit etmek bu vakitleri çok güç sıkıntılı birşey malesef.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
haklısın ne olduysa yamadan sonra oldu

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben daha denemedim ama smurf açıp denemek mantıklı bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tespitin güzel. Mantıklı.benimde hesabım 9 gündür ban yemedi. Bence çok belli etmemeyle alakalı birşey

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardo, Riot Games bu 3.part yazılımlara karşı muazzam sağlam bi alt yapısı var güvenlık duvarını geçebilene ödül bile veriyorlar sanırım 100bin dolar yanlış hatırlamıyorsam. Yanı demem o ki siz siz olun asıl hesaplarınızla oynamayın farklı bır maıl ile aldıgınız sc hesabınız olsun onunla oynayın enınde sonunda ban yıyorsunuz

aJJ

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Aynı oyunda oynamak bile sıkıntı oluyor bazen çok dikkatli olun bence..

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Belli etmeden oynamak lazım ama eninde sonunda riot games banlıyor ama bence haklısın dostum güncelleme geldiği zaman girmemek en mantıklısı

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu ban dalgası nasıl oluyor, neden sürekli yapmıyor/açık tutmuyorlar?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önceki oyunlarınızı dikkate alrak kullanın scriptleri

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Haklı olabilirsin aslında yamadan sonra 1 hafta falan kullanmasak iyi sonuçlar alabiliriz denemek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...