Riot Games Ban Dalgası Hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim görüşlerim üzerine yazıyorum bi yerden duyup yazmıyorum doğrumu yanlışmı hiçbir fikrim yok ama mantıklı geldiği için yazıyorum.

Riot games yama sonrasında ban dalgasını aktif ediyor ve bissürü hesap script kullanan hesaplar ban yiyor. bu ban dalgasını farkettiyseniz 2 ayda 1 buçuk ayda felan açıyor dün bildiğiniz gibi bissürü kişi ban dalgası yüzünden ban yedi. 1 buçuk 2 ay süresi var şuan eğer script güncellenir ise 1 buçuk 2 ay daha rahatız diye düşünüyorum sonra yeniden yama sonra yeniden ban dalgasını açıcaklar

NOT : Benim yama gelmeden önceki mastera script ile kastığım hesabım ban yememiş muhtemelen yama geldikten sonra script açanlar tespit edilip banlanmış benim hala script kullandığım nerdeyse 2 buçuk aydır hala ban yemeyen hesabım duruyor 1 buçuk 2 aya yaklaşınca yamadan sonra scripti açmazsanız bu banın üstesinden gelebiliriz aslında ama elinde sonunda banlanıyorsun amacımız ne kadar geç banlanırsak o kadar iyi

Benim düşüncelerim bunlar yanlışlarım var ise affola yorumlarda düzeltin.

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynen ama zaten yeni hesap kurup denemek için oynuyoruz
Bazıları bu işi paraya çeviriyor hesabı mastera kasıyor yada diaya ve satıyor satın alan kişi eğer script açmaz ise yada temiz ise ban yemiyor eğer ban dalgasından baya önce sattıysan

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bana da mantıklı geldi deneyeceğim

Grafik Tasarım ve İnstagram İşleri Yapılır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yamadan hemen sonra ban yedim bende haklı olabilirsin dostum

Üye
6 HİZMET YILI
riot ban sisteminde çok kattı ya kazandıgınız oyunda sızın takımdan bırısı sızı reportlamıssa eger rakıp degılde takım arkadasın ıste o zaman gecmısler olsun

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
riot ban sisteminde çok kattı ya kazandıgınız oyunda sızın takımdan bırısı sızı reportlamıssa eger rakıp degılde takım arkadasın ıste o zaman gecmısler olsun
bu iş biraz sanada bakıyor ne kadar belli ettin ne kadar etmedin onlarada dikkat etmek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Abi bu ban eninde sonunda kaçınılmaz yani yapacak birşey yok bence

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
vallaha hocam kaç ay nceki kullandığım sc hesabım hala ban yememiş

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
haklı olabilirsin ama genede ban yiyorsun yani bütün emekler gene çöpe gidiyor bir mantıgı yok yani
bunu paraya çevirenler var onlar için mantıklı bizim arkadaş sattı ban yemedi sattıgı hesap yeseydi parasını geri vericekti satın alan kişiye yemedi ama

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim görüşlerim üzerine yazıyorum bi yerden duyup yazmıyorum doğrumu yanlışmı hiçbir fikrim yok ama mantıklı geldiği için yazıyorum.

Riot games yama sonrasında ban dalgasını aktif ediyor ve bissürü hesap script kullanan hesaplar ban yiyor. bu ban dalgasını farkettiyseniz 2 ayda 1 buçuk ayda felan açıyor dün bildiğiniz gibi bissürü kişi ban dalgası yüzünden ban yedi. 1 buçuk 2 ay süresi var şuan eğer script güncellenir ise 1 buçuk 2 ay daha rahatız diye düşünüyorum sonra yeniden yama sonra yeniden ban dalgasını açıcaklar

NOT : Benim yama gelmeden önceki mastera script ile kastığım hesabım ban yememiş muhtemelen yama geldikten sonra script açanlar tespit edilip banlanmış benim hala script kullandığım nerdeyse 2 buçuk aydır hala ban yemeyen hesabım duruyor 1 buçuk 2 aya yaklaşınca yamadan sonra scripti açmazsanız bu banın üstesinden gelebiliriz aslında ama elinde sonunda banlanıyorsun amacımız ne kadar geç banlanırsak o kadar iyi

Benim düşüncelerim bunlar yanlışlarım var ise affola yorumlarda düzeltin.
artık scrıpt sayısı arttığı için bu şekilde ban atmayı hızlandırdıla ama merak etme aşırı şekilde belli etmessen yakalanmassın

Grafik Tasarım ve İnstagram İşleri Yapılır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka deneyeceğim bende umarım dediğin gibi olur ama beni kendi takımımdan biri de reportkamıştı sanırım o sebeple ban yeme olasılıgım yükselti ve banlandım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...