Süper Üye
30 Level Unrank hesaplara adı çıkmış sitelere gidip de 20-30 TL vermeni de önermiyorum reklam olmasın ama işte item satma siteleri hesap satma sitelerinde mağaza açan kullanıcılar var onlar aynı hesabı işte 50K 60K mavi özlü hesabı 10-15 Lira gibi yarı fiyatına satıyorlar ve ban konusuna gelirsek merak etme geneli zaten aylar öncesinden kasılmış çarlar yiyecek olsalar yerlerdi bunun yanında script vs. programlar kullanılmıyor basit bir makro kullanılıyor dolayısıyla ban ihtimali %1 den daha az 100 hesap kasılıyor ise bot ile bunların sadece 1 tanesi falan ban yiyordur ben bot da satın alıp kullandım hesap da satın aldım daha hiçbiri ban yemedi , gelelim geri alınma konusuna yapılabilir mi teknik olarak evet satan kişi 1-2 gününü ticketlarla ve riot destek ekibiyle uğraşır belki alır belki alamaz botla kasıldığı tespit edileceği için böyle birşey denerse hesap zaten ban yer öbür türlü zaten hesabı senden geri alamaz çünkü E-mail onaysız geliyor hesaplar , şifresini , posta adresini , hatta username bile değiştirebiliyorsun riot'un kendi sitesinden yani geri alınma ihtimali de ban yeme ihtimali kadar az yok denecek kadar aklına takılan bir şey olursa buyur sor aktif olduğumca yanıtlarım