3lü Takla Ve Enter Bugunu Bilen varmı? Nasıl yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
GENÇLER LÜTFEN YARDIMCI OLUN HERKES YAPIYOR BEN YAPAMIYORUM SU 3LÜ TAKLA FALAN ÇİFT TAKLA NASIL YAPILIR BUGUNU BİLEN VARSA ACİL YAZABILIRMİ

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Söylesemde YapamaZsın Yasak Öğretilmesi Ve Yapması yasak Onun İçin Gİzli Odalarda Yapiyoruz! YOksa Banı Yersin Sorma Bida Kimseye

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ya Allah Aşkına söyleyinya ExpertMurderer öm gelsene kardeş çok ihtiyacımvar kimseye söylemem

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim bak şimdi ben sana söylerim yarın öbürgün biri görür ss ni alır der kim sana öğretti dersin ExpertMurderer (Umut) Diyarbakırda yaşiyor

adam bulur bilgillerimi 1000 lerce avukatı var onların. mesela eğerki ben yaymazsam ban atarsa ben şikayet ederim ben haklı çıkarım ama yayarsam ben haksız çıkarım hakim bana der sen hem yayiyorsun hemde dava açiyorsun. Kusura Bakmayın Ama veremem !

Bu Açık kaldırılmazsa en fazla 5 güne yayılır.

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ExpertMurderer' Alıntı:
Kardeşim bak şimdi ben sana söylerim yarın öbürgün biri görür ss ni alır der kim sana öğretti dersin ExpertMurderer (Umut) Diyarbakırda yaşiyor

adam bulur bilgillerimi 1000 lerce avukatı var onların. mesela eğerki ben yaymazsam ban atarsa ben şikayet ederim ben haklı çıkarım ama yayarsam  ben haksız çıkarım hakim bana der sen hem yayiyorsun hemde dava açiyorsun. Kusura Bakmayın Ama veremem !

Kardeş Ben Öyle Değilim Ben Senin Ne kadar iyi Bir insan olduğunu biliyorum zaten ben hiç kimseye bunu söylemem önce enter bugunda bile ben kimseye söylemiyodum benim buna çok ihtiyacım biliyorum korkuyosun doğru adamlar şirket  bizim ağzımız kokuyo ama kardeş yemin ediyorumki  ne bu forumda nede başka biyerde ayrıca bende zaten diyarbakırlıyım erganiliyim sen zaten bilirsin orasını kardeşim cidden söylemem öm gel anlat eğer başkasında bişey duyduysan ben ŞEREFSİZ EVLADI Olayım aha bak bukadar söylüyom kardeşim öm gel kardeşim acil Bana güven !

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Memorysevdası' Alıntı:
Kardeş Ben Öyle Değilim Ben Senin Ne kadar iyi Bir insan olduğunu biliyorum zaten ben hiç kimseye bunu söylemem önce enter bugunda bile ben kimseye söylemiyodum benim buna çok ihtiyacım biliyorum korkuyosun doğru adamlar şirket  bizim ağzımız kokuyo ama kardeş yemin ediyorumki  ne bu forumda nede başka biyerde ayrıca bende zaten diyarbakırlıyım erganiliyim sen zaten bilirsin orasını kardeşim cidden söylemem öm gel anlat eğer başkasında bişey duyduysan ben ŞEREFSİZ EVLADI Olayım aha bak bukadar söylüyom kardeşim öm gel kardeşim acil Bana güven !

Bu Yasak Bişey Öm den De Atsak Atmasak Ta Üzgünüm 5 güne Kadar Bu açık Kapatılmassa Herkese Dapıtırlar Ama Şimdi burdan Versem Büyük Bi Ceza Söz Konusu Üzgünüm

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
UmutAksoy47' Alıntı:
Memorysevdası' Alıntı:

Bu Yasak Bişey Öm den De Atsak Atmasak Ta Üzgünüm 5 güne Kadar Bu açık Kapatılmassa Herkese Dapıtırlar Ama Şimdi burdan Versem Büyük Bi Ceza Söz Konusu Üzgünüm

kardeş  ben kimsye söylemem bana senin verdiği sen beni tanısın kardeş allah aşkına sen lütfen bana söyle kardeş https://www.facebook.com/profile.php?id=100010588355586  ekle bremın konuşalım arkadaş olalım Adamsın  ;)

Üye
10 HİZMET YILI
ExpertMurderer' Alıntı:
Ben Biliyorum ama Veremem ! Sende Fazla Ugraşma Bu konu hakkında.

Kardeşim şuanda MemoryHackerstesin unutma ister verme ister ver sonuçta sende bir hackerin sitesindesin yapman  gereken şeyi yap istersen benimle paylaş.......

ExpertMurderer' Alıntı:

adam bulur bilgillerimi 1000 lerce avukatı var onların. mesela eğerki ben yaymazsam ban atarsa ben şikayet ederim ben haklı çıkarım ama yayarsam  ben haksız çıkarım hakim bana der sen hem yayiyorsun hemde dava açiyorsun. Kusura Bakmayın Ama veremem !

Sokarım avukatına Ver amq onların onlar kimdir amq Ver karışan olursu belasını benden bulur inan bana

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Expert burda paylaş kardeşim istersen sana kalmış ama birşey olmaz merak etme video olarak göstermek yasak.
Zaten bende merak ediyorum 1 kerecik yapsam sevincem de bi bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...