Üye
GENÇLER LÜTFEN YARDIMCI OLUN HERKES YAPIYOR BEN YAPAMIYORUM SU 3LÜ TAKLA FALAN ÇİFT TAKLA NASIL YAPILIR BUGUNU BİLEN VARSA ACİL YAZABILIRMİ
ExpertMurderer' Alıntı:Kardeşim bak şimdi ben sana söylerim yarın öbürgün biri görür ss ni alır der kim sana öğretti dersin ExpertMurderer (Umut) Diyarbakırda yaşiyor
adam bulur bilgillerimi 1000 lerce avukatı var onların. mesela eğerki ben yaymazsam ban atarsa ben şikayet ederim ben haklı çıkarım ama yayarsam ben haksız çıkarım hakim bana der sen hem yayiyorsun hemde dava açiyorsun. Kusura Bakmayın Ama veremem !
Bu Açık kaldırılmazsa en fazla 5 güne yayılır.
Memorysevdası' Alıntı:Kardeş Ben Öyle Değilim Ben Senin Ne kadar iyi Bir insan olduğunu biliyorum zaten ben hiç kimseye bunu söylemem önce enter bugunda bile ben kimseye söylemiyodum benim buna çok ihtiyacım biliyorum korkuyosun doğru adamlar şirket bizim ağzımız kokuyo ama kardeş yemin ediyorumki ne bu forumda nede başka biyerde ayrıca bende zaten diyarbakırlıyım erganiliyim sen zaten bilirsin orasını kardeşim cidden söylemem öm gel anlat eğer başkasında bişey duyduysan ben ŞEREFSİZ EVLADI Olayım aha bak bukadar söylüyom kardeşim öm gel kardeşim acil Bana güven !
UmutAksoy47' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Kardeş Ben Öyle Değilim Ben Senin Ne kadar iyi Bir insan olduğunu biliyorum zaten ben hiç kimseye bunu söylemem önce enter bugunda bile ben kimseye söylemiyodum benim buna çok ihtiyacım biliyorum korkuyosun doğru adamlar şirket bizim ağzımız kokuyo ama kardeş yemin ediyorumki ne bu forumda nede başka biyerde ayrıca bende zaten diyarbakırlıyım erganiliyim sen zaten bilirsin orasını kardeşim cidden söylemem öm gel anlat eğer başkasında bişey duyduysan ben ŞEREFSİZ EVLADI Olayım aha bak bukadar söylüyom kardeşim öm gel kardeşim acil Bana güven !
Bu Yasak Bişey Öm den De Atsak Atmasak Ta Üzgünüm 5 güne Kadar Bu açık Kapatılmassa Herkese Dapıtırlar Ama Şimdi burdan Versem Büyük Bi Ceza Söz Konusu Üzgünüm
ExpertMurderer' Alıntı:Ben Biliyorum ama Veremem ! Sende Fazla Ugraşma Bu konu hakkında.
Sokarım avukatına Ver amq onların onlar kimdir amq Ver karışan olursu belasını benden bulur inan banaExpertMurderer' Alıntı:Kardeşim bak şimdi ben sana söylerim yarın öbürgün biri görür ss ni alır der kim sana öğretti dersin ExpertMurderer (Umut) Diyarbakırda yaşiyor
adam bulur bilgillerimi 1000 lerce avukatı var onların. mesela eğerki ben yaymazsam ban atarsa ben şikayet ederim ben haklı çıkarım ama yayarsam ben haksız çıkarım hakim bana der sen hem yayiyorsun hemde dava açiyorsun. Kusura Bakmayın Ama veremem !
Bu Açık kaldırılmazsa en fazla 5 güne yayılır.