400 bin TL ile ne yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bana kalırsa çok güzel gezilir yada bir motorsiklet alınıp onunla gezilir zaten hiç bir şey gelmiyor en azından gezerim ufkum açılır :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İlgi alanına göre bir kaç eğitim seti alırsın, dil kursuna yazılırsın ve yurt dışında aldığın eğitimleri değerlendirir gezersin.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
400 e kar edebileceğin çok araç var aslında özellikle ticariler senin için en doğru tercih olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben olsam bankada faize yatırırdım 6k faiz geliyor 400k dan haram olduğunu sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bütün dostlarıma iyi akşamlar dilerim, herkesin gecesi güzel olsun.

Dostlar sağdan soldan biriktirdiğim ufak bir bütçem var 400 bin TL yaklaşık bu parayı nasıl katlayabilirim. Nelere yatırım yapmam gerekiyor ?
Dolar zaten 15 civarı almak saçma olur , altının gramı 800 900 civarında, araba alıp satayım diyorum al sat yapmak için hem az bir para + 400 bin tlye sağlam bir araba yok kar edebileceğim ?
Sizin bu kadar paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız nelere yönelirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen Btc,coin,metaverse gibi şeyler söylemeyin araştırdım saçma geliyor bana arkadaşlarım 1.5 milyon tl kaybetti o korku bana yeter artar bile bilgim bile yok coin hakkında şimdiden yazan arkadaşlara teşşekürler.
ben olsam gayri menkul yada arsa alırdım ytd.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Dostlar sağdan soldan biriktirdiğim ufak bir bütçem var 400 bin TL yaklaşık bu parayı nasıl katlayabilirim. Nelere yatırım yapmam gerekiyor ?
Dolar zaten 15 civarı almak saçma olur , altının gramı 800 900 civarında, araba alıp satayım diyorum al sat yapmak için hem az bir para + 400 bin tlye sağlam bir araba yok kar edebileceğim ?
Sizin bu kadar paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız nelere yönelirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen Btc,coin,metaverse gibi şeyler söylemeyin araştırdım saçma geliyor bana arkadaşlarım 1.5 milyon tl kaybetti o korku bana yeter artar bile bilgim bile yok coin hakkında şimdiden yazan arkadaşlara teşşekürler.
Eğer ki çevrende ticaret yapan bir birey veya güvenilir bir kimse varsa sana önerim, gıda ticareti yapman olur, Ortalama olarak şeker veya salça alabilirsin bi araba alıp nakit çalışarak kısa kısa ticaretler ile katlayabilirsin paranı

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kendi mesleğinize yatırım yapmanız daha mantıklı olabilir hocam

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3d printer alıp, hazır modeller alıp internetten satış (ayakkabı vb. dahil)

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
doğru yatırımı yapmak gündemi ve küresel gelişmeleri takibi gerektirir. Kısa vadede parayı katlayayım kafasındaysan saçmalaman parayı batırman çok olası.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
önceden iş gören klavye mouse kulaklık set önerebilirdim ama şu an için iyi bir ekipman bile o fiyata değil.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ev alıp satmaya veya kendi arabamı alıp Uber veya Careem sürücüsü olmaya ne dersiniz?

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
400 bin tl ile bir yuva kurabilirsin :D kendine özel güneş gören ısız bir yerde ev yaptırmak gibi çok güzel olur

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bir cafe yada restorana ortak olabilirsin. Tabi güvenilir bir yer olması lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
400.000 Tl ye absürt bir ev bile gelmiyor dostum inan çarşıdaki evler 800.000 binden başlıyor. Parayı seri katlamak istiyorum yoksa 400.000Tlyi atarım bankaya her ay faiz gelir 8.000 Tl oturur o parayı aydan aya yerim ama harama girmek istemiyorum çok başım ağrıdı.
Güzel düşünce elinden geldiğince uzak dur:) ama öyle bir zamana geldikki 400 bin lira iş yapmaz oldu insanların aklına direk faize yatırırsam geliyor neden? çünkü artık bu sistem çalışmamızı üretmemizi istemiyor ya hazır yiyeceksin yada paranı at faize aydan aya al paranı ne ev alınır ne duzgun araba alınır dükkan açılmaz mantıklı bir yatırım yapılmıyor hadi ev alsan alcagın kira belli sonra o evinde masrafları oluyor kira alan birisi olarak söylüyorum bunu işimiz gerçekten zor

Onaylı Üye
Sosyal
4 HİZMET YILI

refund business

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...