☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ben sana araba al sat da demiyorum ama en sağlam ayakları üzerinde en saglam yatırım ev almak dostum ve şu zamanda emlak piyasası roket gibi uçmuş durumda ama en kötü 1+1 ev 350 k civarında daha altında 1+1 ev varsa harbiden gidip ben alacağım ama piyasada bu şartlarda 1+1 bile zor alınabiliyorDostum elim kolum uzun emlak bir tandıgım var cidden sağlam bir adam acil satılık daireler oluyor geçen 1 daireden 300k kazandı 700 bin tlye bir daire sattı adam değeri 1m 1.2m arası falan birine sattı gider vs pazarlıkla sağlam bir kar elde etti. Amacım milletin fikrini öğrenmek belki o işte daha başarılı olurum bilgim var diye yardım istiyorum gören adam farklı birde 0 dan başlayan adam farklı. Güzel yorumunuz için teşşekürler.
Post automatically merged:
Değerlendireceğim fakat şehrimdeki insanlar bir birini si.... için uğraşıyor dostum. Almak kolay fakat satmak biraz sıkıntı şehir şehir dolaşıp bakmak lazım.
Bir de şöyle bir durum var tedarik zinciri için piyasada çok panelvan araç arıyorlar sen hic bir şeyine karışmıyorsun sadece kira getirini alıyorsun ama 1 senede arabanın a.....ko lar o yüzden eski model 2014 model alıp 1 sene kiraya versen müthiş kira getiri getirir tabi bu karşı tarafla araç masraflarını anlaşmana bağlı vergi dışında bir şey ödemezsin sadece
Yapabiliyorsan al sat yap karını kendin koyduğun içi parayı kırarsın
Parayı bankaya koyup faize çalıştirmaktansa parayı ticari biçimde kira yönlü çalıştırmak gerekli