Şuan mantıklı bir üretim seçeneği göremiyorum dostum ülkenin şartları pek uygun değil buna ki dükkan açarsam inan batarım.Anladığınız yada yapabileceğiniz birşey ise, tamirhane yada üretim odaklı bir dükkan açılabilir. Yada benzeri işyeri odaklı yönelim yapabilirsiniz.
Dostum aklımda tarla veya inşatta olan evlerin hissesine ortak olmak var ama buda 1 2 yıl içinde parayı katlamam gerek anlamına geliyor bu kadar fazla zamanım yok bir hedefim var onu gerçekleştirmek istiyorum.Enflasyonu olan bir para biriminde kalmak rasyonel bir davranış olmaz. Ne yapmak istediğinize hızlı karar verin, size önerim budur. Ek olarak; hisse senedi alabilirsiniz, devlet tahvili alabilirsiniz. v.b
400.000 Tl ye absürt bir ev bile gelmiyor dostum inan çarşıdaki evler 800.000 binden başlıyor. Parayı seri katlamak istiyorum yoksa 400.000Tlyi atarım bankaya her ay faiz gelir 8.000 Tl oturur o parayı aydan aya yerim ama harama girmek istemiyorum çok başım ağrıdı.hocam ev alıp kiraya verebılırsın ordan gelen kıra parasını bırıktırıp bı ev daha alırsın çalısmana gerek kalmaz
Ben odaklı hareket etmelisiniz hocam, yani size uygun ve yapabileceğinize inandığınız birşey. Yoksa burda herkes kendi istediğini yazacaktır. Cafe, hayvancılık işlerinde uzak durun nacizane tavsiyemŞuan mantıklı bir üretim seçeneği göremiyorum dostum ülkenin şartları pek uygun değil buna ki dükkan açarsam inan batarım.
Harama bulaşmak istemiyorum be dostum faiz çoluk çocuğumuzdan çıkar baktım batıyorum mecbur oyle yapıcam en son çarem o.aga net kazanç istiyosan net faiz koyman gerek
Aslında bir tane arkadaşım mantıklı bir şey söyledi köy tavuğu alsam 1000 adet bahçede var zaten. 50.000 tl tutuyor bir dükkan ile anlaşsam bu tavuklar günde 2 yumurta verse 3.000 4.000 tl günde kazancım olur. Fakat yemler pahalandı.Ben odaklı hareket etmelisiniz hocam, yani size uygun ve yapabileceğinize inandığınız birşey. Yoksa burda herkes kendi istediğini yazacaktır. Cafe, hayvancılık işlerinde uzak durun nacizane tavsiyem
Galerici tanıdık arkadaşlar var banada mantıklı geliyor araç alıp satmak.Bendede bir miktar bütçe var, ucuza motora alıyorum. Piyasa fiyatına koyup satılana kadar sürüyorum ve bunu sürekli tekrarlıyorum. Motor başına 5-6 bazen 10bin bile bıraktığı oluyor. Ama motor piyasasını iyi bilmen ve biraz motor tecrüben olması gerekiyor. Arabada durum nasıldır bilemem ama eksper işinden anlarsan arabada yapabilirsin.
Galerici tanıdıkla olmaz fırsat araba varsa zaten kendileri alır sana bırakmazlar kendin yapman gerek işini bence güvenme kimseye.Galerici tanıdık arkadaşlar var banada mantıklı geliyor araç alıp satmak.
Dostum elim kolum uzun emlak bir tandıgım var cidden sağlam bir adam acil satılık daireler oluyor geçen 1 daireden 300k kazandı 700 bin tlye bir daire sattı adam değeri 1m 1.2m arası falan birine sattı gider vs pazarlıkla sağlam bir kar elde etti. Amacım milletin fikrini öğrenmek belki o işte daha başarılı olurum bilgim var diye yardım istiyorum gören adam farklı birde 0 dan başlayan adam farklı. Güzel yorumunuz için teşşekürler.Dostum şu devirde araba alıp satmak zor artık 400bine alacagın araba artık dandik bir araba alırsın ama satarken zorluk çekebilirsin. başka insanlardan yatırım tavsiyesi almak biraz mantıksız sana tavsiye veren kişi o işte kazanmıştır ama belki sen batıcaksın. o yüzden kendine en mantıklısı ne geliyorsa onu bul düşün ona kafa yor. misal bende de toplu bir para vardı çevremden yatırım tavsiyesi istedim biri yaptığı bir işi söyledi bende girdim patladım ama o arkadaş halen kazanıyor. bende tekrardan para toparlayıp ev aldım yaşadığım yerin haricinde illerde de evler aldım ucuza denk düşürüp şu an 5 adet ev var. gelen paranın bir kısmını biriktiriyorum ihale ile yazlık almayı düşünüyorum. bana göre ev mantıklı geldi şimdi sana da yap derim girersin batarsın patlar o yüzden çok iyi düşün sana en mantıklı gelene yönel. birisi gelip sana araba al sat diye zorlar ama senin kafanın bir kenarında ev alıp kiraya vermek vardır eğer böyle olursa kendi düşüncene yönel en azından şunun tavsiyesi yüzünden battım demezsin de kendim bu işe girdim kendm battım ders aldım der biraz da olsa avutmuş olursun kendini
Değerlendireceğim fakat şehrimdeki insanlar bir birini si.... için uğraşıyor dostum. Almak kolay fakat satmak biraz sıkıntı şehir şehir dolaşıp bakmak lazım.Al bir tane 350k ya bir araba 1000 tl bakım yaptır 360-370k ya okutursun 3 kere araç al sat 1 ev alacak parayı çıkarırsın 2 ayda al sat yap ikiye katlarsın bankaya koysan bile bir maaş kadar getiri olacaktır ama al sat yaptığının da cok iyi kar ile satış yapabilirsin
3 yada 4 panelvan Araba alıp kargo şirketlerine kiraya verebilirsin 4 araç olsa 4 araçtan en az 18k getirisi var 3 ayda 54k yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?