çok güvenli değil bence.ne kadar güvenli acaba
ama itü öğrencilerinin geliştirmiş olduğu bir siteçok güvenli değil bence.
ne kadar güvenli acaba
Kimlik bilgilerinizi isteyen bir siteye en başında nasıl güveniyorsunuz anlamadım
Burada amaç kara para aklama, terör finansmanı, dolandırıcılık ve yolsuzluk gibi finansal suçlara engel olmak.Bu siteye asla kimlik bilgsi vermem
aga bilgi falan çalmaz demi yani dolandırıcılık yaparmı ?-Siteye Kayıt Ol :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
-Refsiz Kayıt bitexen.com
-Siteye üye olduktan sonra aşağıdaki adımları takip et
-Exen Coinleri Alabilmemiz İçin Sitedeki Kimlik Doğrulamalarına Yapmamız Gerekmektedir
1-Telefon Doğrulamasını Yapıyoruz.
2-Kimlik Onayı Nasıl Yapılıyor Derseniz ;
Kimliğinizin arka ve ön yüzünün fotoğrafını çekerek siteye yüklemelisiniz.
3-Adres Onayı Nasıl Yapılır Derseniz;
E Devlete giriş yaparak arama kısmına bunu Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama yazdıktan sonra belgenin kimin için isteneceği kısmına Kendisini işaretleyip belgenin neden verileceğine Kuruma İbraz seçeneğini işaretleyip Kurum Adına "Bitexen" yazmanız gerekmektedir. İlgili belge çıktığında pdf olarak indirip siteye rahatça upload edebilirsiniz.
-Hesabınızın Kimlik Doğrulaması Onaylandıktan sonra hesabınıza 5 Exen Coin yatırılır
Ekli dosyayı görüntüle 45844
çalmaz bilgileri kara para aklama, terör finansmanı, dolandırıcılık ve yolsuzluk gibi finansal suçlara engel olmak nedeniyle alıyorlaraga bilgi falan çalmaz demi yani dolandırıcılık yaparmı ?
Sadece bilgilerimi 5 Exen para biraz korkutuyor, özellikle kimlik bilgileri ile ulaşılabilecekleri şeyleri düşününceBurada amaç kara para aklama, terör finansmanı, dolandırıcılık ve yolsuzluk gibi finansal suçlara engel olmak.
Sistem güvenilir sorun yokçalmaz bilgileri kara para aklama, terör finansmanı, dolandırıcılık ve yolsuzluk gibi finansal suçlara engel olmak nedeniyle alıyorlar
nickim önceden mheydi 2016 yılında falan kayıt olmuştum siteyeSistem güvenilir sorun yok
kral bu arada 636 mesaj ile ultra üye olmak ?
işte kimlik var aga cok riskli kimlik olmasa neyse nede fake kimlik atsak oluyomu ?çalmaz bilgileri kara para aklama, terör finansmanı, dolandırıcılık ve yolsuzluk gibi finansal suçlara engel olmak nedeniyle alıyorlar
yok kabul edilmez fake zaten senin kartına göndericekleri için kesinlikle ödeme alabileceğini düşünmüyorumişte kimlik var aga cok riskli kimlik olmasa neyse nede fake kimlik atsak oluyomu ?
senin düşüncen youtubeda bakarsan 100lerce video bulunuyorİNSANLARI KANDDIRMA
anladım bilgi için saol peki bu site nereye bağlıyok kabul edilmez fake zaten senin kartına göndericekleri için kesinlikle ödeme alabileceğini düşünmüyorum
Bitexen, Türkiye’de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilmiş, bir online kripto-para alım satım platformudur.anladım bilgi için saol peki bu site nereye bağlı
anladım teşekkürler bilgi için çünkü facebookta güvenilirdi sonra 2 milyar insanın bilgileri satildi diye konu geçti heryerde ondan sordumBitexen, Türkiye’de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilmiş, bir online kripto-para alım satım platformudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?