Bitexen | Kayıt Ol, Sat ve Kazan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
bitexen_logo_blue_black.32ff6dfc.png

Sevgili dostlar eğer hala Bitexen'den para kazanmayan varsa kampanya devam ediyor. 1 TL yatırıp 110 TL olarak geri çekebiliyorsunuz. Üye olup KYC onayı yaptıktan sonra 1 TL'lik yatırım yaptığınızda 110 TL değerinde kripto para kazanıyorsunuz. Daha önce yapan dostlarımız ise bozmadılarsa eğer %60 değer kazandı.

:yazı:

1. bu linkten üye olun
Referans Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sade Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2. e-postanıza doğrulama maili gelecek doğrulama yapın
3. telefon doğrulamanızı yapın, telefona gelen sms'i girin
4. bitexen'de, hesaplarıma tıklayın hesap onayı için aşağıda 2 şey olacak
5. insanların birden fazla hesap açamaması için tc kimlik ve ikametgah onaylaması gerekiyor, bu yüzden şunları yapın
6. tc kimlik doğrulaması için tc kimliğin ön sayfa fotoğrafını çekin ve kimlik onayına yükleyin
7. ikametgah doğrulaması için, e-devlet ikametgah sorgulaması yapın, kuruma ibrazı seçip, kuruma bitexen yazıp, pdf'i indirip, pdf'teki sayfayı ss alın, yerleşim yeri onayına yükleyin
8. hesabınız birkaç saat içinde onaylanır, onaylanmazsa [email protected]'a mail atın ve hesabınızın hala onaylanmamış olduğunu söyleyin
9. hesap onaylanması tamamlanınca size 5 exen verecek bu 5 exeni bitexen'in ana sayfasında exen satışı seçip satın, yaklaşık 80 tl gibi bir miktar para gelecek
10. ayarlara girip erişim ayarlarından iki aşamalı doğrulamayı açın, en işinize gelecek olanı sms ile kod almak
10. siteden para çekmek için önceden para yatırmış olmanız gerekiyor o yüzden, hesaplarıma girin aşağıda try var, orda try yatırmaya tıklayın, ibanı kopyalayın ve parayı gönderirken açıklama kısmına ibanlarının altında verdikleri işlem açıklaması kodunu girin,siteye 1 tl para yollayın
11.1 tl siteye yüklenince 80 tl'ye yakın paranızı çekebilirsiniz. hesaplarıma tıklayın try çeke tıklayın kendi ibanınızı yapıştırın, çekmek istediğiniz try rakamını yazın ve paranızı çekin.​

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İleride patlaması muhtemel bi yatırım.. "kimlik ve ikametgahınızı yollayın size para verelim" mantığıyla ne kadar kazanç sağlar bu sistem orası şüpheli...

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bitexen KVK Sözleşme 7.Maddesi :
Yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimize; aracılık/acentelik sıfatıyla faaliyet yürütülen şirketlere, site’nin faaliyetlerini yürütmek üzere hizmet alınan ve verilen üçüncü taraflara, işbirliği yaptığımız, program ortağı kurum, kuruluş, yurtiçi/yurtdışı bankalar, fonlar, işbirliği yapılan kuruluşlara, hizmet/destek/danışmanlık alınan ya da proje/program/finansman ortağı olunan yurtiçi/yurtdışı/uluslararası kuruluşlar ile bağımsız denetim ve destek hizmeti alınan kuruluşlara hukuki zorunluluklar nedeniyle ancak yasal sınırlamalar çerçevesinde, kullanıcı kişisel verilerini aktarabilecektir.

ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1 TL'lik yatırım yaptığınızda 110 TL bu yanlış bir cümle ben 2 tl yükleyip 80tl çektim fiyat değişiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kendim yapmadım ama bir çok yerde güvenilir diye duydum dostlar

barkın
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
teşekkürler deneyeceğim yapamazsam yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yakında hacklenmesi son derece muhtemel fakat karlı olduğu da doğru

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
oha lan çok güzel ben bi deniyim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...