Uzman Üye
bugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
aynen ya sadece beklemek gerek benim de vardı yeni bittibugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
Malesef Dostum Yok Öle Birşeybugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim
ticket ile çözmüyolar bu işin saçma olayı da.adamlar bir kural koymuş olumsuz sebeplerden ötürüde etkileniyorsunTicket atarsan durum çözülür
ticket atınca kaldırıyolar mı bilseydim beklemezdimTicket atarsan durum çözülür
çok zor bir iş başıma geldi ama ne ticketa bakan ne de başka şey yapan onun cevabını bekleyene kadar cezalarım çoktan bitmişti bende sildim tickatımıTicket atarsan durum çözülür
Bu Sorunlardan Dolayı Ticket Attığın Zaman Çözülüyor.ticket ile çözmüyolar bu işin saçma olayı da.adamlar bir kural koymuş olumsuz sebeplerden ötürüde etkileniyorsun
Benim Attığım Ticket 1 Saat Sonrasında Cevaplandı Senin Sorunun o.çok zor bir iş başıma geldi ama ne ticketa bakan ne de başka şey yapan onun cevabını bekleyene kadar cezalarım çoktan bitmişti bende sildim tickatımı
bro benimde cok oluyodu bilgisayarda bi teknik sıkıntıdan dolayı hep kapanıyodu lolde beklemekten başak çaren yokbugün semtteki sürekli olan elektirik kesintileri yüzünden 5 maç 20 lık ceza aldım. eskiden bunu kaldırıyorduk diye hatırlıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim