7 Tem 2019 #1 fthtrksvn F Onaylı Üye Katılım 23 Nis 2019 Mesajlar 63 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 39 7 HİZMET YILI Merhaba, 5 saatlik ban yediğimizde, ön belleği temizleyince ban kalkıyordu. Şuan denedim olmuyor. Başka bir yolu varsa bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, 5 saatlik ban yediğimizde, ön belleği temizleyince ban kalkıyordu. Şuan denedim olmuyor. Başka bir yolu varsa bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
7 Tem 2019 #2 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI 5 saatin bitmesini bekle hileyi çok belli ettiğindendir ben şuana kadar hiç ban yemedim inşallah ben ve diğerleri de ban yemez.
5 saatin bitmesini bekle hileyi çok belli ettiğindendir ben şuana kadar hiç ban yemedim inşallah ben ve diğerleri de ban yemez.
7 Tem 2019 #3 gchopur01001 G Üye Katılım 2 Tem 2019 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 25 6 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: 5 saatin bitmesini bekle hileyi çok belli ettiğindendir ben şuana kadar hiç ban yemedim inşallah ben ve diğerleri de ban yemez. Genişletmek için tıklayın ... ben de yedim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sebebi nedir ? bypass + wall hackkullanıyorum aim fln yok
Suskun❞' Alıntı: 5 saatin bitmesini bekle hileyi çok belli ettiğindendir ben şuana kadar hiç ban yemedim inşallah ben ve diğerleri de ban yemez. Genişletmek için tıklayın ... ben de yedim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sebebi nedir ? bypass + wall hackkullanıyorum aim fln yok
7 Tem 2019 #4 Zeara Z ♥ Uzman Üye Katılım 11 May 2019 Mesajlar 152 Tepki puanı 7 7 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: 5 saatin bitmesini bekle hileyi çok belli ettiğindendir ben şuana kadar hiç ban yemedim inşallah ben ve diğerleri de ban yemez. Genişletmek için tıklayın ... Spectra
Suskun❞' Alıntı: 5 saatin bitmesini bekle hileyi çok belli ettiğindendir ben şuana kadar hiç ban yemedim inşallah ben ve diğerleri de ban yemez. Genişletmek için tıklayın ... Spectra
7 Tem 2019 #5 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI gchopur01001' Alıntı: ben de yedim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sebebi nedir ? bypass + wall hackkullanıyorum aim fln yok Genişletmek için tıklayın ... Dostum büyük ihtimalle fixlenmişte olabilir veya sende çok belli etmiş olabilirsin. Post automatically merged: 7 Tem 2019 kemmakkedin321' Alıntı: Spectra Genişletmek için tıklayın ... ?
gchopur01001' Alıntı: ben de yedim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sebebi nedir ? bypass + wall hackkullanıyorum aim fln yok Genişletmek için tıklayın ... Dostum büyük ihtimalle fixlenmişte olabilir veya sende çok belli etmiş olabilirsin. Post automatically merged: 7 Tem 2019 kemmakkedin321' Alıntı: Spectra Genişletmek için tıklayın ... ?
7 Tem 2019 Yasaklandı #6 retex R Banlı Üye Katılım 8 Nis 2019 Mesajlar 629 Çözümler 2 Tepki puanı 32 Ödüller 3 Yaş 26 7 HİZMET YILI gchopur01001' Alıntı: ben de yedim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sebebi nedir ? bypass + wall hackkullanıyorum aim fln yok Genişletmek için tıklayın ... hocam tam o zamanda bende yedim normalde 5 saat ama telefondan girince 10 dk sonra açılıyor.
gchopur01001' Alıntı: ben de yedim Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap sebebi nedir ? bypass + wall hackkullanıyorum aim fln yok Genişletmek için tıklayın ... hocam tam o zamanda bende yedim normalde 5 saat ama telefondan girince 10 dk sonra açılıyor.