50.000 bin TL ile hangi araba alınabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yok almaktan vazgeçtim zaten yapabileceğim bir şey yok para biriktirsem de biriktirdiğim kadar zam geliyor yine her şeye elde oluyor yine 0
Bende arayıştaydım ama araba fiyatlarını öyle gördükten sonra motosiklet hayranlığım daha ağır bastı motosiklet arayışındayım bende piyasa çok kötü gerçekten düzgün bişey bulmak neredeyse imkansız gibi umarım düzelir artık

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende arayıştaydım ama araba fiyatlarını öyle gördükten sonra motosiklet hayranlığım daha ağır bastı motosiklet arayışındayım bende piyasa çok kötü gerçekten düzgün bişey bulmak neredeyse imkansız gibi umarım düzelir artık
Kardeşim motosiklet alacaksan asla ve asla çin malı Hint malı alma. Bak basın ağrır. Ben hepsini aldım sattım. Yamaha Honda Suzuki BMW Kawasaki ve son seçenek KTM dışına çıkma. KTM burada son seçenek

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geely markasına bir bak ve araştır derim kardeşim model yılı yüksek ve bir çok araçtan iyidir.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeşim motosiklet alacaksan asla ve asla çin malı Hint malı alma. Bak basın ağrır. Ben hepsini aldım sattım. Yamaha Honda Suzuki BMW Kawasaki ve son seçenek KTM dışına çıkma. KTM burada son seçenek
Yamaha bakıyorum şuan r25 kategorisi ya da r6 alacağım diğerlerine girmem zaten kral o kadar para verip güzel düşüncen için teşekkür ederim bu arada :)

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bir de motorsiklette arabalardan daha kötü bir piyasa var 250 cclik ve düşükleri başlangıç motoru olduğundan cidden durumları çok kötü çoğunun ve satarken söylemiyorlarda çok güzel ustaya baktırman gerekiyor
Post automatically merged:

ama paran varsa ktm al çünkü tamam görünüşü güzel ama yeni başlıyacaksan illa motoru yatırman olucak ve ktm nin parçaları çok pahalı bunu bilerek almalısın

bir de motorsiklette arabalardan daha kötü bir piyasa var 250 cclik ve düşükleri başlangıç motoru olduğundan cidden durumları çok kötü çoğunun ve satarken söylemiyorlarda çok güzel ustaya baktırman gerekiyor

ama paran varsa ktm al çünkü tamam görünüşü güzel ama yeni başlıyacaksan illa motoru yatırman olucak ve ktm nin parçaları çok pahalı bunu bilerek almalısın
arkadaşın dediği gibi son seçeneğinin olması lazım ktm

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Evet öyle pert kaydı olan motorları bile hiçbirşey yokmuş gibi saklamaya çalışarak satmaya çalışıyorlar motosiklet piyasası cidden berbat bir durumda 2018 de sıfırı 13bin TL olan R25 şuam ikinci el temiz olmaksızın 50bin küsürlerde yer alıyor.

arkadaşın dediği gibi son seçeneğinin olması lazım ktm
KTM de güzel motor aslında ama bakalım hayırlısı neyse o olur

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet öyle pert kaydı olan motorları bile hiçbirşey yokmuş gibi saklamaya çalışarak satmaya çalışıyorlar motosiklet piyasası cidden berbat bir durumda 2018 de sıfırı 13bin TL olan R25 şuam ikinci el temiz olmaksızın 50bin küsürlerde yer alıyor.
ve şöyle de bir şey var hadi diyelim kaza yapmadı ama arkadaş herkes kendini yarışçı sanıyor sokaklar yarış pistine döndü neredeyse r 25 ler falan full kesicide top speedde dolaşıyor tek tekerler falan yani canı okunuyor makinaların ondan 2. el tanıdık olmadığı sürece motorun cidden geçmişini bilmediğin sürece uzak kalınması gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ve şöyle de bir şey var hadi diyelim kaza yapmadı ama arkadaş herkes kendini yarışçı sanıyor sokaklar yarış pistine döndü neredeyse r 25 ler falan full kesicide top speedde dolaşıyor tek tekerler falan yani canı okunuyor makinaların ondan 2. el tanıdık olmadığı sürece motorun cidden geçmişini bilmediğin sürece uzak kalınması gerekiyor
Sıfıra da yönelmek imkansız ya 83bin liraydı en son, son zamlardan sonra hiç bakmadım. İkinci elde dediğiniz gibi makinelerin ömrünü bitiriyolar alsan bile güzel bi randuman alamayacağın için uzak duruyorum kilometresi düşük tanıdık olmadığı sürece almak mantık işi değil zaten

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam 400k altı sıfır araba yok bence 50kya bi motosiklet al mutlu eder en azından

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hocam sahin 2008 model seni idare eder :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sıfıra da yönelmek imkansız ya 83bin liraydı en son, son zamlardan sonra hiç bakmadım. İkinci elde dediğiniz gibi makinelerin ömrünü bitiriyolar alsan bile güzel bi randuman alamayacağın için uzak duruyorum kilometresi düşük tanıdık olmadığı sürece almak mantık işi değil zaten
evet evet kesinlikle katılıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
o parayla yatırım yap dostum. Araba biraz zor gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
50bin tl ye ful basık ses sistemi janti jantlar olan tofaş alabilirsn zevk meselesi ahhahaha

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
O paraya anca tofaş alabilirsin dostum

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
50k'ya araba kaldımı memlekette :D

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tofaş alınabilir başka bir şey alamazsın zaten.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
50kya araba kalmadıki kral kıçıkırık tofaşa bile 60 70k istiyor bizim milletimiz :d

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
suan sanırım tofaş alabılıyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...