Bende arayıştaydım ama araba fiyatlarını öyle gördükten sonra motosiklet hayranlığım daha ağır bastı motosiklet arayışındayım bende piyasa çok kötü gerçekten düzgün bişey bulmak neredeyse imkansız gibi umarım düzelir artıkyok almaktan vazgeçtim zaten yapabileceğim bir şey yok para biriktirsem de biriktirdiğim kadar zam geliyor yine her şeye elde oluyor yine 0
Kardeşim motosiklet alacaksan asla ve asla çin malı Hint malı alma. Bak basın ağrır. Ben hepsini aldım sattım. Yamaha Honda Suzuki BMW Kawasaki ve son seçenek KTM dışına çıkma. KTM burada son seçenekBende arayıştaydım ama araba fiyatlarını öyle gördükten sonra motosiklet hayranlığım daha ağır bastı motosiklet arayışındayım bende piyasa çok kötü gerçekten düzgün bişey bulmak neredeyse imkansız gibi umarım düzelir artık
Yamaha bakıyorum şuan r25 kategorisi ya da r6 alacağım diğerlerine girmem zaten kral o kadar para verip güzel düşüncen için teşekkür ederim bu aradaKardeşim motosiklet alacaksan asla ve asla çin malı Hint malı alma. Bak basın ağrır. Ben hepsini aldım sattım. Yamaha Honda Suzuki BMW Kawasaki ve son seçenek KTM dışına çıkma. KTM burada son seçenek
bir de motorsiklette arabalardan daha kötü bir piyasa var 250 cclik ve düşükleri başlangıç motoru olduğundan cidden durumları çok kötü çoğunun ve satarken söylemiyorlarda çok güzel ustaya baktırman gerekiyorBende arayıştaydım ama araba fiyatlarını öyle gördükten sonra motosiklet hayranlığım daha ağır bastı motosiklet arayışındayım bende piyasa çok kötü gerçekten düzgün bişey bulmak neredeyse imkansız gibi umarım düzelir artık
ama paran varsa ktm al çünkü tamam görünüşü güzel ama yeni başlıyacaksan illa motoru yatırman olucak ve ktm nin parçaları çok pahalı bunu bilerek almalısınKardeşim motosiklet alacaksan asla ve asla çin malı Hint malı alma. Bak basın ağrır. Ben hepsini aldım sattım. Yamaha Honda Suzuki BMW Kawasaki ve son seçenek KTM dışına çıkma. KTM burada son seçenek
arkadaşın dediği gibi son seçeneğinin olması lazım ktmbir de motorsiklette arabalardan daha kötü bir piyasa var 250 cclik ve düşükleri başlangıç motoru olduğundan cidden durumları çok kötü çoğunun ve satarken söylemiyorlarda çok güzel ustaya baktırman gerekiyor
Post automatically merged:
ama paran varsa ktm al çünkü tamam görünüşü güzel ama yeni başlıyacaksan illa motoru yatırman olucak ve ktm nin parçaları çok pahalı bunu bilerek almalısın
Evet öyle pert kaydı olan motorları bile hiçbirşey yokmuş gibi saklamaya çalışarak satmaya çalışıyorlar motosiklet piyasası cidden berbat bir durumda 2018 de sıfırı 13bin TL olan R25 şuam ikinci el temiz olmaksızın 50bin küsürlerde yer alıyor.bir de motorsiklette arabalardan daha kötü bir piyasa var 250 cclik ve düşükleri başlangıç motoru olduğundan cidden durumları çok kötü çoğunun ve satarken söylemiyorlarda çok güzel ustaya baktırman gerekiyor
KTM de güzel motor aslında ama bakalım hayırlısı neyse o olurbir de motorsiklette arabalardan daha kötü bir piyasa var 250 cclik ve düşükleri başlangıç motoru olduğundan cidden durumları çok kötü çoğunun ve satarken söylemiyorlarda çok güzel ustaya baktırman gerekiyor
ama paran varsa ktm al çünkü tamam görünüşü güzel ama yeni başlıyacaksan illa motoru yatırman olucak ve ktm nin parçaları çok pahalı bunu bilerek almalısın
arkadaşın dediği gibi son seçeneğinin olması lazım ktm
ve şöyle de bir şey var hadi diyelim kaza yapmadı ama arkadaş herkes kendini yarışçı sanıyor sokaklar yarış pistine döndü neredeyse r 25 ler falan full kesicide top speedde dolaşıyor tek tekerler falan yani canı okunuyor makinaların ondan 2. el tanıdık olmadığı sürece motorun cidden geçmişini bilmediğin sürece uzak kalınması gerekiyorEvet öyle pert kaydı olan motorları bile hiçbirşey yokmuş gibi saklamaya çalışarak satmaya çalışıyorlar motosiklet piyasası cidden berbat bir durumda 2018 de sıfırı 13bin TL olan R25 şuam ikinci el temiz olmaksızın 50bin küsürlerde yer alıyor.
Sıfıra da yönelmek imkansız ya 83bin liraydı en son, son zamlardan sonra hiç bakmadım. İkinci elde dediğiniz gibi makinelerin ömrünü bitiriyolar alsan bile güzel bi randuman alamayacağın için uzak duruyorum kilometresi düşük tanıdık olmadığı sürece almak mantık işi değil zatenve şöyle de bir şey var hadi diyelim kaza yapmadı ama arkadaş herkes kendini yarışçı sanıyor sokaklar yarış pistine döndü neredeyse r 25 ler falan full kesicide top speedde dolaşıyor tek tekerler falan yani canı okunuyor makinaların ondan 2. el tanıdık olmadığı sürece motorun cidden geçmişini bilmediğin sürece uzak kalınması gerekiyor
evet evet kesinlikle katılıyorumSıfıra da yönelmek imkansız ya 83bin liraydı en son, son zamlardan sonra hiç bakmadım. İkinci elde dediğiniz gibi makinelerin ömrünü bitiriyolar alsan bile güzel bi randuman alamayacağın için uzak duruyorum kilometresi düşük tanıdık olmadığı sürece almak mantık işi değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?