50.000 bin TL ile hangi araba alınabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şuan bu devirde sanırım araba gelmiyor bence motorsiklet al

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
seat ıbiza en çok satan araçlardan birtanesi bütcene de uygun ikinci el de alabilirsin sürüş konusunda ufak da olsa eksikleri bulunsada yinede gayet kullanışlı ve elverişli

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
50.000 tl bütçem var keşke yılbaşından önce davransaydım araba satın almak için ama parayı anca toparlayabildim
biliyoruz ki araba fiyatları çok çok artmış durumda ve 50 bin tlye araba bulamıyorum acaba sizin bildiğiniz ya da önerebileceğiniz bu fiyatlarda arabalar var mı ? ( peugeot 206 hariç )
tofas .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Renault megan 1 vardı bende 21 sene kullandım sorunu yoktu eskidi diye sattım bakabilirsin sağlamdır

LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
o paraya araba degil dert sahibi olursun, sanayiden cikamazsin ustam.. biraz daha ustune koyman gerekiyo.. ya da tofaş brodway bakican..

Üye
4 HİZMET YILI
acelen yoksa vaktin de varsa ticarete atıl derim kanka. Risk filan ama en çok para orada var. Coin moin eldekini de kaybedersin düşüncesindeyim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sjsjsjjsjsjs ulan kızma dostumda cevaplara çok güldüm. Ağlancak hale geldik ülke olarak :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
güzel bir araba belki alamayabilirsin ama güzel bir motor alabilirsin tr şartları :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...