knk satarsa eğer ben almayı düşünüyorum kaça alınır aşşağı yukarı sizce? alıp yaptırıp kullanmayı düşünüyorum..50-100 TL'ye hallederler. Kuyumculara sorman daha mantıklı, ince işçilik istiyor.
Ama birazcık şans işi. İşlemci üzerindeki bütün pinler veri işlemiyor. Takın ve çalıştırın, sonucu buraya yazarsınız.
kime yaptırabiliriz? adam yaparım diyip yapamaz da berbat ederse bu sefer anlayamayız da yada fotoğrafını çekeceğiz öyle vereceğiz yada garanti olarak her işlemi videoya almasını isteyeceğiz? TR de var mı ki işlemci tamiri yapan birileri nasıl bulabiliriz hiç bir fikrim yok...Yani işini ehli biri düzeltebilir ama cok ince bir iş çöpe de gidebilir
garanti yok diyelim yaptırmak istiyoruz çalışabilir olduğunu nasıl anlayacağız? denemek mi lazım?Eğer 5600x işlemcinizin 2 pini kırıldıysa, işlemcinizde kalıcı hasar oluşmuş olabilir ve bu sorunun çözümü genellikle işlemcinin tamamen değiştirilmesini gerektirir bu durumda öncelikle işlemciyi nereden satın aldığınızı ve satın alma tarihini kontrol edin eğer işlemci hala garanti kapsamındaysa üretici veya satıcınızla iletişime geçerek işlemcinizi garanti kapsamında değiştirmelerini talep edebilir arkadaşın
bunu normal orta seviye pc tamircileri yapabilir mi? veya kimler yapabilir?zor bir işlem ama her türlü tamirci 200 300 e falan yapıyor diye biliyorum ama dikkate al herkes yapamaz çöp etmesin
Evet kırık pini onarmak için öncelikle profesyonel bir teknik servise başvurmanız gerekmekte teknik servis işlemcinin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir ancak öncesinde işlemcinin kırılmış pini tamir edilmeden önce bir mikroskop altında incelenmesi ve kırığın ne kadar büyük olduğunun belirlenmesi gerekiyorgaranti yok diyelim yaptırmak istiyoruz çalışabilir olduğunu nasıl anlayacağız? denemek mi lazım?
aga işten anlayan adam zaten çöp olup olmıcagını söler yani bilen adam yapar yada bu çöp derİşten anlayan biri düzeltebilir ama çöp de olabilir
yani almamı diyorsun bana arkadas satarsaDostum pini kırık işlemciler kolay kolay düzelmiyor almamanı tavsiye ederim yapılsa bile tam performans alırmısın oda muamma.
Bence alma dostum yani ben olsam almazdım yanlış anlama işlemci çok iyi bir işlemci ama pini kırık işlemcilerin ömrü çok sürmüyor performansıda düşüyor çoğunun işine yaramaz yani dostum bide yapılmazsa en büyük sıkıntı orda patlar he yaptırıp alcaksan bilemem tabi senin kararın ama benim önerim almaman.yani almamı diyorsun bana arkadas satarsa