Seçkin Üye
kardesım benım basımada geldı .pin kalınlıgındakı bakırı .altın suyuna batırman lazım.sonra ısın ehlı bır cep telefonu bayıne gıdecen.orda .DIKKAT kursun oranı az olan sert lehımkulanarak leyımleye bılır.yanlız sertleyım sart .dıyer turlu en ufak baskıda egılır yada lehım atar. cok basıt bır ıslem.yada 1cm 14 ayar altın da olur ugrasamam dıyorsan.masraf etmek ıstemıyorum dıyorsan .pımın ustune gumus de erıttıre bılırısın.altından sonra 2 cı ıletkendır gumus.kaynak cok onemlı.ısın erbabına yaptır.ve garantı ıste.benım basıma geldı.2 yasındakı oglum pc masasında oturuyordum o esnada ıslemcı yanımdaydı.kutusunda.yanımdan nezaman almıs.nasıl almıs anlayamadım.1 saat felan oynamıs ıslemcıyle 16 bacak egılmıstı.12sını kurtardık.4tanesı orta taraflarda oldugu ıcın .esnedı ve uzadı.dıyerlerınden boyu bıle uzamıstı ama kopmaya yakındı .anakarta zarar verırdıye.esnedıyı yerden kopardı usta.uclarını sıvrılestırdı.ıyne gıbı dusun sert lehımle pım kalınlıgında kaynak yapıldı.maket bıcagıylanda capağını alıp eskı pım kalınlıgına dusurduk.canavar gıbı calısıyor sımdı.elemanıma hedıye ettım.ben 7 serısı aldım.o bosa cıkmıstı.r7.5800x 3d.250 tl harcamıstım.ama cok basıt yanı.yapımı.hı madı durumun ıyı dehıl.bakır pım dırek lehım yaptır.sagını solunu temızle.tak.ozaman hıc masrafın olmaz.yıne cep telefoncu yapacak mıcroskop altı .saglam bır kaynak.10 numara olur.hı kaynak sırasında pımler arasında macro metaller kalmamasına dıkat et.lehım onemlı kursun oranı az sert lehım.dıyerı dayanmaz.sıcak spguk sıcak sogul.1 ay dayanmaz.catlar.cpu ıcındekı ust kapakta sert lehım vardır.ısı onadan sogutucu fanına arada termal macunla.ısıyı bertaraf edıyor.bırsey daha soyleyım.termal macun surerken.ekran kartı olsun.,ıslemcı olsun,macunu cpu yada gpu nun ustune surmeyın..ekram kartında.yada cpu fanında .esku macunun .denk geldıyı yer belıdır.kredı kartınızı alın.mesala ekran kartı sogutucusunun ustune 3 damla cok ınce cekın.cıp boyunda.ıstersenız.1 damlada gpu ustune macun 1 damla yeter. onuda kredı kartıyla ustalıkla cok ınce cekın.emın olun.10 derece fark edıyor.evın duvarını sıvıyormus gıbı 1damla sıze yetecektır.sogutucuda cpu fanı yada.gpu sogutucusunun uzerıne 3 damla kredı kartıyla cok ınce sekılede cıpın ızı belıdır zagten.ız dısına cıkmadan sogutucu 3 damla .sonra sag sol yapmadan tum delıklerı denk getırın ve dırek kendı agırlıyla bırakın ustune.vıdaları capraz sekılde karsıyı 5 tur cevırdıysenız.caprazınıda 5 tur sıkın.sonra dıyer 2 vıdayıda 5 kez capraz.sonra cok hafıf sıkın..korkmayın gevsemez.vıdalar yaylıdır.SAYGILAR.
Son düzenleme: