Söylediklerinize bakarak formatla alakalıdır diyebilirim. Çünkü windows 10 daha dengeli şu anda. Çok yığılma olmuştur pc nizde o yüzden kasıyordur muhtemelen.Arkadaşlar merhaba, yıllardır PC kullanırım. İlk defa böyle bir şey başıma geldi, biliyorsunuz hileler için sitede Windows 10 ve belli sürümler öneriliyor. Ben de uzun zamandır Windows 10 kullanıyordum, artık yeterli dedim ve Windows 11 2H22 mı nedir, son sürüme geçtim işte fakat bir şey fark ettim.
İşlemci sıcaklık değerlerim benim sistemim 5600X işlemci ve 6700XT ekran kartına sahip ve Windows 11'e geçene kadar işlemci sıcaklık değerim 70-73-74 derecelerde duruyordu. Geçtikten sonra Windows 11'e sıcaklık değerlerim 47-53 derecelerde, şaşırdım kaldım nasıl olabilir diye. Hiçbir şey yapmadım format atmak dışında ve ilk defa formattan sonra Windows güncellemelerini tamamen yaptım.
Acaba ne etkiledi, tetikledi? Oyunlarda işlemci kullanım oranı da çok az da olsa düştü, ekran kartına verdi o kullanım oranını. Bir bilgi sahibi olan varsa ya da bu durumu yaşayan cevaplarsa sevinirim. Windows 11 ile mı alakalı yoksa ilk kez yaptığım Windows güncellemeleriyle mı alakalı? Eğer formattan sonra yapılan Windows güncellemeleriyle alakalı ise Windows 10'da yapayım bunu hileler icin.
Bana da öyle geliyor çok tuhaf Windows 11 son sürüm işlemci kart kullanım olayını çok iyi dengelemis sanırım yükü azaltmış işlemcidebelki de windows 11 çok daha iyidir bu konuda ama formatla da alakalı olabilir
Araştırdıkça bende bu kanıya varıyorum umarım tez vakitte Windows 11 içinde hileler güncellenir hileler için Windows 10 na dönmek istemiyorum şuan setup harikaWin 11 daha az cpu kullanıyor daha çok disk ve ram odaklı sanırsam
Hayır denedim ben çok format sürüm deneyen biriyim ilk defa gördüm bunu11 den 10 a gecsende aynısı olurdu bence çünkü format atıyorsun
Gardas ben geçen forumda söyledim win10 en iyisi temizlik yap sonra pc kapat az dinlensin duzelecektirArkadaşlar merhaba, yıllardır PC kullanırım. İlk defa böyle bir şey başıma geldi, biliyorsunuz hileler için sitede Windows 10 ve belli sürümler öneriliyor. Ben de uzun zamandır Windows 10 kullanıyordum, artık yeterli dedim ve Windows 11 2H22 mı nedir, son sürüme geçtim işte fakat bir şey fark ettim.
İşlemci sıcaklık değerlerim benim sistemim 5600X işlemci ve 6700XT ekran kartına sahip ve Windows 11'e geçene kadar işlemci sıcaklık değerim 70-73-74 derecelerde duruyordu. Geçtikten sonra Windows 11'e sıcaklık değerlerim 47-53 derecelerde, şaşırdım kaldım nasıl olabilir diye. Hiçbir şey yapmadım format atmak dışında ve ilk defa formattan sonra Windows güncellemelerini tamamen yaptım.
Acaba ne etkiledi, tetikledi? Oyunlarda işlemci kullanım oranı da çok az da olsa düştü, ekran kartına verdi o kullanım oranını. Bir bilgi sahibi olan varsa ya da bu durumu yaşayan cevaplarsa sevinirim. Windows 11 ile mı alakalı yoksa ilk kez yaptığım Windows güncellemeleriyle mı alakalı? Eğer formattan sonra yapılan Windows güncellemeleriyle alakalı ise Windows 10'da yapayım bunu hileler icin.
faydalı bilgi win 11 in optimizisyonu iyi o yüzdenArkadaşlar merhaba, yıllardır PC kullanırım. İlk defa böyle bir şey başıma geldi, biliyorsunuz hileler için sitede Windows 10 ve belli sürümler öneriliyor. Ben de uzun zamandır Windows 10 kullanıyordum, artık yeterli dedim ve Windows 11 2H22 mı nedir, son sürüme geçtim işte fakat bir şey fark ettim.
Kesinlikle Windows 11 ve beraberinde yaptığı güncellemelerle alakalı kanka inanmayacaksın gittim format attım sırf görmek için Windows 10 attım ısı değerleri tekrar 70-73 derecelere çıktı tekrar Windows 11 son sürüme geçtim beraberinde gelen guncellemeleri yaptım ısı değeri tekrar düştü Windows ile alakalıWIN 11 bence bu konuda daha iyi formatla alakalıdır veya PC'nin içine falan temizlediysende olabilir cidden böyle bişi varsa aydınlatır mısın bende geçmek istiyorum ama pek emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?