Üye
Dediğim gibi 6 gb ram var bilgisayarda şuan. Bazen googledeyken falan fazla sekme açınca yavaşlayabiliyor. Sizce 8 gb a geçmek daha mı iyi olur yoksa 8 de yetersiz kalır mı direk 16 gb a mı geçmeiyim geçeceksem.
atı yem koşturur, bilgisayarı ram coşturur kardeşim, 16 gb a geç imkan varsaDediğim gibi 6 gb ram var bilgisayarda şuan. Bazen googledeyken falan fazla sekme açınca yavaşlayabiliyor. Sizce 8 gb a geçmek daha mı iyi olur yoksa 8 de yetersiz kalır mı direk 16 gb a mı geçmeiyim geçeceksem.
bilgisayarda ne yaptıgına ve hangi oyunları oynadıgına bağlı ama elinde böyle bir imkan varsa yükselt benceDediğim gibi 6 gb ram var bilgisayarda şuan. Bazen googledeyken falan fazla sekme açınca yavaşlayabiliyor. Sizce 8 gb a geçmek daha mı iyi olur yoksa 8 de yetersiz kalır mı direk 16 gb a mı geçmeiyim geçeceksem.
İşlemcim gayet iyi ekran kartım kötü ama ekran kartı etkilemiyor diye biliyorum. İnternetle ilgili de bir sıkıntı yok benim de aklıma tek ram geldi olabilecek.Anakartınızın desteklediği maksimum Mhz ve RAM kadar değişiklik yapabilirsiniz(Slot Yuvası vb.). Onun haricinde Google gibi tarayıcılarda yaşadığınız yavaşlıklar donmalar yalnızca ram artırımı yapılıp çözülebileceğini düşünmüyorum. İşlemciniz, internet bağlantınız ayrıca modeminizinde destekliği altyapı protokolleri(a/b/g/n/ac) gibi detaylarda önemli rol oynamaktadır. İyi forumlar![]()
8 gb yetmiyor 6 mı yetcek ?Değişme bence çok iyi