600 TL'ye kadar Red Switch oyuncu klavyesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Merhaba uzun zamandır piyasayı takip ediyorum fakat her şey arttıkca artmaya devam ediyor Rampage Hydra R6 almayı düşünüyorum fakat fiyatı beni tatmin etmiyor gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Şu an Game Power Warlock Blue Switch kullanıyorum uzun zaman oldu artık eskittik yenisini almam gerek.

Bana güzel orijinal RGB'si olan red veya Blue tavsiyem red Blue çok ses yapıyor. Bir Gaming klavye Max fiyat 500 TL en fazla 600 TL olur. (mekanik Gaming klavye) kullanım amacım FPS oyunlar hassasiyet ve dayanıklılık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Razer Huntsman Mini tavsiye ederim kompakt bir klavye kolayca taşınabilir olması çok rahatlık sağlıyor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kankam öneri değil de warlocktan memnunmusun ? Ben de ondan almayı düşünüyorum kötü taraflar neler soylermisin

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Redragon'un mavi anahtarlarını kullanıyorum ve bir yıldan uzun süredir iyi çalışıyor. Bunu gerçekten tavsiye etmek istemiyorum çünkü yanında makrolar var ve bazen yanlışlıkla bastığınızda gerçekten can sıkıcı olabiliyorlar.

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Rampage KB-r 210 öneririm iyi klavye RGB olayı da güzel.

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
OGRE rgb mekanik klavye red ve blue switch leri mevcut hocam

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Razer Huntsman Mini tavsiye ederim kompakt bir klavye kolayca taşınabilir olması çok rahatlık sağlıyor
teşekkür ederim tavsiyen için
Kankam öneri değil de warlocktan memnunmusun ? Ben de ondan almayı düşünüyorum kötü taraflar neler soylermisin
Klavye gayet iyi dayanıklı sağlam ama ben eskittim artık ilk çıktığında almıştım şimdi yeni bir klavye denemek istiyorum kötü tarafı orjinal rgb değil modları var o modları kullanıyorsun

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
REDRAGON K552 Kumara
2 yıldır kullanıyorum blue switch den geçmiştim tuşları yumuşak geldi alışmak gerek onun dışında kusuru olmadı şuana kadar.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI

HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US 80 yıl tuş ömrü ve bir çok özeliği var

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mechanical eagle z77 şu klavyeyi kullanıyorum mavi switch ile geliyor ama switchler sökülebildiğinden istediğin zaman istediğin switchi takabiliyorsun

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim tavsiyen için
Klavye gayet iyi dayanıklı sağlam ama ben eskittim artık ilk çıktığında almıştım şimdi yeni bir klavye denemek istiyorum kötü tarafı orjinal rgb değil modları var o modları kullanıyorsun
Yok benim için problem değil PC topladim klavyeye para kalmadı ucuz bir klavye aldım tuşlar çok sert shifte filan basamiyorsun o yüzden dedim hissiyatı yumuşaklığı daha önemli benim için

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Fiyat/performans olarak Gamebooster ürünlerini kontrol edebilirsin. Red switch mevcut bazı ürünlerinde.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
rampage hydra r6 red switchi öneririm hem sesi tok ve kulağa hoş geliyor hemde 2 yıldır kullanıyorum gayet dayanıklı herhangi bir sıkıntı çıkarmadı

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Motospeed ck98 öneririm. 1 yıldır kullanıcısıyım her türlü modlanabilirliğe açık. Lubing yapıp üstüne o ring takınca canavar bir klavye oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...