600 TL'ye kadar Red Switch oyuncu klavyesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sağlam marka almak gerekiyor. Logitech vs. Tuş hissiyatı tepki süresi önemli oluyor. Ben ucuz yollu bir şey aldım. Hemen bozuldu. Eski klavyemi geri takmak zorunda kaldım. Bir sonraki klavyemi kaliteli markalardan alacağım. Tekno mağazaya gidip parmak hissiyatı denemesi yapmak daha sağlıklı olacaktır

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Rampage KB-R34 modelini inceleyebilirsin, istediklerine uyuyor gibi ve fiyatı uygun.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
gamepower warlock red switch hem ucuz hem de memnunum ben sağlam bilek desteği de bulunuyor rgb takıntın yoksa alınabilir rgbden kastım gökkuşağı şeklinde en alt mor üst sarı üst mavi üstü yeşil üstü beyaz en üst kırmızı bir kaç modu da var bunun dışında sağlam güzel klavye mavi switch kullanıyorum tavsiyemdir zamanında 200 e almıştım hala sapa sağlam

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
spranger mk-10 10 farklı aydınlatma özelliğine sahip hemde hoş x-argon un rgb klavyesinide alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rampage kb-r81 red , mavi switch seçenkleri mevcut şık konforlu

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hazır mavi switchini kullanmışsın redini alabilirsin bende de mavisi mevcut warlockun

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
motospeed klavyelerini incelemenizi öneririm red switch olarak başarılıdır.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rampage swichler baya iyi duruyor inceleme videolarında

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Şuan ben rampage R7 Kullanıyorum koyu mavi şeklinde pek rahatsız da etmiyor önerebilirim
Extra olarak da Rampage kb-r81 red switch ve farklı switchleri de bulunuyor tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gamepower calypso rainbow iptik mekanik kırmızı switch klavye tavsiye ederim bilek desteğide mevcut 506 lira incehesapta

Defacer
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gamepower Ogre RGB tavsiye ederim. Geri tepkime süresi gayet iyi yanı sıra tasarımı, kullanım ömrü ve rahatlığı, parmaklar ve bilek ile olan uyumu gayet iyi çok memnunum. Blue switch kullanmaktayım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba uzun zamandır piyasayı takip ediyorum fakat her şey arttıkca artmaya devam ediyor Rampage Hydra R6 almayı düşünüyorum fakat fiyatı beni tatmin etmiyor gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Şu an Game Power Warlock Blue Switch kullanıyorum uzun zaman oldu artık eskittik yenisini almam gerek.

Bana güzel orijinal RGB'si olan red veya Blue tavsiyem red Blue çok ses yapıyor. Bir Gaming klavye Max fiyat 500 TL en fazla 600 TL olur. (mekanik Gaming klavye) kullanım amacım FPS oyunlar hassasiyet ve dayanıklılık.
aga sler sreis al tam yazamadım ama sen beni anladın bütcen varsa apex serisi al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...