Uzman Üye
Mekanik ve rahat bir klavye kendimde kullanıyorum çok iyi bir klavyesebebini de yazarmısın güzel kardeşim neden bunu tavsiye ediyorsun ?
aynen başkan onlar iyi uygun verimliOGRE rgb mekanik klavye red ve blue switch leri mevcut hocam
teşekkür ederim tavsiyen içinRazer Huntsman Mini tavsiye ederim kompakt bir klavye kolayca taşınabilir olması çok rahatlık sağlıyor
Klavye gayet iyi dayanıklı sağlam ama ben eskittim artık ilk çıktığında almıştım şimdi yeni bir klavye denemek istiyorum kötü tarafı orjinal rgb değil modları var o modları kullanıyorsunKankam öneri değil de warlocktan memnunmusun ? Ben de ondan almayı düşünüyorum kötü taraflar neler soylermisin
Gayet güzel bir klavye beğeniyorum saol tavsiyen içinRampage KB-R 210 öneririm iyi klavye rgb olayıda güzel
teşekkür ederim tavsiyen için bu klavye pek ilgimi çekmiyor malesef yinede saolREDRAGON K552 Kumara
2 yıldır kullanıyorum blue switch den geçmiştim tuşları yumuşak geldi alışmak gerek onun dışında kusuru olmadı şuana kadar.
Ben kullanıyorum menunum hocamaynen başkan onlar iyi uygun verimli
Yok benim için problem değil PC topladim klavyeye para kalmadı ucuz bir klavye aldım tuşlar çok sert shifte filan basamiyorsun o yüzden dedim hissiyatı yumuşaklığı daha önemli benim içinteşekkür ederim tavsiyen için
Klavye gayet iyi dayanıklı sağlam ama ben eskittim artık ilk çıktığında almıştım şimdi yeni bir klavye denemek istiyorum kötü tarafı orjinal rgb değil modları var o modları kullanıyorsun
1400 tl o klavyeRazer Huntsman Mini tavsiye ederim kompakt bir klavye kolayca taşınabilir olması çok rahatlık sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?