Sağlam marka almak gerekiyor. Logitech vs. Tuş hissiyatı tepki süresi önemli oluyor. Ben ucuz yollu bir şey aldım. Hemen bozuldu. Eski klavyemi geri takmak zorunda kaldım. Bir sonraki klavyemi kaliteli markalardan alacağım. Tekno mağazaya gidip parmak hissiyatı denemesi yapmak daha sağlıklı olacaktır
gamepower warlock red switch hem ucuz hem de memnunum ben sağlam bilek desteği de bulunuyor rgb takıntın yoksa alınabilir rgbden kastım gökkuşağı şeklinde en alt mor üst sarı üst mavi üstü yeşil üstü beyaz en üst kırmızı bir kaç modu da var bunun dışında sağlam güzel klavye mavi switch kullanıyorum tavsiyemdir zamanında 200 e almıştım hala sapa sağlam
Şuan ben rampage R7 Kullanıyorum koyu mavi şeklinde pek rahatsız da etmiyor önerebilirim
Extra olarak da Rampage kb-r81 red switch ve farklı switchleri de bulunuyor tavsiye ederim
Gamepower Ogre RGB tavsiye ederim. Geri tepkime süresi gayet iyi yanı sıra tasarımı, kullanım ömrü ve rahatlığı, parmaklar ve bilek ile olan uyumu gayet iyi çok memnunum. Blue switch kullanmaktayım
Merhaba uzun zamandır piyasayı takip ediyorum fakat her şey arttıkca artmaya devam ediyor Rampage Hydra R6 almayı düşünüyorum fakat fiyatı beni tatmin etmiyor gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Şu an Game Power Warlock Blue Switch kullanıyorum uzun zaman oldu artık eskittik yenisini almam gerek.
Bana güzel orijinal RGB'si olan red veya Blue tavsiyem red Blue çok ses yapıyor. Bir Gaming klavye Max fiyat 500 TL en fazla 600 TL olur. (mekanik Gaming klavye) kullanım amacım FPS oyunlar hassasiyet ve dayanıklılık.