Üye
144 hzden 60 a dönersen fark eder ama kesinlikle 144 hz çok fark ediyor ben de asus var tavsiye ederim
abi benim arkadaş 144hz monitor almıştı ama goruntu ayarlarından 144e ayarlamayı unutmuştu işte diyordu bi fark yok aynı .d bri gün işte fark ettik 144e çektik oyun akıyordu fark ediyorsun yani ha çok sıkı oyuncu değilsen 60 senin için süper ama rank kasıcam yok ben oyuncuyum kalkmam saatlerce diyorsan keisnlikle hata yapmadın dostum adamları daha net goreceksin ozellikle kapılardan geçince, çıkınca çünkü sana saniye başına daha fazla kare verecek oyun eskiye göre daha bir akacak monitoru kurunca donus yaparsın sen de fikirlerini yazarsın60hz ve 144hz arasında göz ile görülebilir bir fark mevcut mu ? bugün Asus VG258Q 144Hz monitör almaya gideceğim 60 ve 144hz arasında ki farkı göz ile görebiliyormuyuz ? hissiyatı elbette farklıdır mouse hareketi ekran dönüşlerinde vs. softluk oluyordur.
daha akıcıdır ve daha net tir kardeşim60hz ve 144hz arasında göz ile görülebilir bir fark mevcut mu ? bugün Asus VG258Q 144Hz monitör almaya gideceğim 60 ve 144hz arasında ki farkı göz ile görebiliyormuyuz ? hissiyatı elbette farklıdır mouse hareketi ekran dönüşlerinde vs. softluk oluyordur.