- Yasaklandı
sa kardesım oncelıkkle o kadar yuksek gıtme ben sana bı mause solucam onu dusun onu al hıc sorun yasamassınArkadaşlar merhaba konu başlığında belli olmak üzere 650 tl bütçem var güzel sağlam 1000 Hz bi oyuncu faresi arıyorum FPS oyunları için sadece önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar![]()
logitech adı var kardeşim arkdasım bi tane aldı aldıgı gune lanet edıyor bitane g302 mi ne almıştı valla yanaşmayın onalogitech ürünlerine bakabilirsin eline en uygununu bulursun fakat ömrü biraz kısa olur. Steelseries bakarsan çok daha kullanışlı olabilir. burda en önemli kriter el şeklin, mausu tutuş şeklindir.
bu bütçe o kadar arada bir bütçe ki bu kadar çıkabiliyorsan biraz daha ekleyip kablosuz öneririm. G pro veya Rival 650. Fakat max bu diyorsan ucuz yollu pil ömrü uzun kablosuzlarda G305 veya Rival 3'e bakın derim. FPS oyuncusu olarak kesinlikle kablolu mouse kullanmak istemiyorum artıkArkadaşlar merhaba konu başlığında belli olmak üzere 650 tl bütçem var güzel sağlam 1000 Hz bi oyuncu faresi arıyorum FPS oyunları için sadece önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar![]()
rival seriside güzel ama 650 tl diyor bütçebu bütçe o kadar arada bir bütçe ki bu kadar çıkabiliyorsan biraz daha ekleyip kablosuz öneririm. G pro veya Rival 650. Fakat max bu diyorsan ucuz yollu pil ömrü uzun kablosuzlarda G305 veya Rival 3'e bakın derim. FPS oyuncusu olarak kesinlikle kablolu mouse kullanmak istemiyorum artık![]()
Arkadaşlar merhaba konu başlığında belli olmak üzere 650 tl bütçem var güzel sağlam 1000 Hz bi oyuncu faresi arıyorum FPS oyunları için sadece önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar![]()