7 Adımda Bilgisayar Hızlandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim dostum. Emek verip yazmışsın hepsini bir bir deneye deneye yaptım evet eskisinden biraz daha hızlı ve stabil çalışıyor.

Bir de sormak istediğim bir şey var şu saatin yanındaki hava durumu olayını nasıl kapatabilirim sürekli elim oraya tıklıyor yanlışlıkla açılıp açılıp duruyor sinir ediyor beni.

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim dostum. Emek verip yazmışsın hepsini bir bir deneye deneye yaptım evet eskisinden biraz daha hızlı ve stabil çalışıyor.

Bir de sormak istediğim bir şey var şu saatin yanındaki hava durumu olayını nasıl kapatabilirim sürekli elim oraya tıklıyor yanlışlıkla açılıp açılıp duruyor sinir ediyor beni.
Görev çubuğuna sağ tıklayıp > görev çubuğu ayarları > sistem simgelerini aç veya kapat > hava durumunu kapatın veya uygulamasını da kaldırabilirsiniz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Görev çubuğuna sağ tıklayıp > görev çubuğu ayarları > sistem simgelerini aç veya kapat > hava durumunu kapatın veya uygulamasını da kaldırabilirsiniz
Kardo baktım ama dediğin hava durumunu kapatın veya uygulamasını da kaldırabilirsiniz seçeneğini bulamadım.
Aşağıda görselde gösteriyorum. Görüyorsan bana yazarsan çok mutlu edersin beni.

havadurumu.jpg

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
unlost hızlandırma gibi değil galiba. pubg yi minecraft survival moda çeviriyordu :) + olarak bilgisayar sağ tık > özellikler> gelişmiş sistem ayarları > performans modu bayağı işinize yarayacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geri yükleme noktası oluşturmamızı hatırlattığın için sağol önemli arkadaşlar alın sonra sorun yaşarsanız söylenmeyin

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yada tüm bu şeylerle uğraşmak yerine yeni bir pc alın ve garanti fps artışı alın. %100 çözülür
ahahahah :D en kötü i3 10.nesilli ekran kartı olmayan 4 gb ramli pcelerin fiyatına bakarmısın :D (not: senle dalga gecmiyorum ahaha yı ve :D yı gülmek amaclı kullandım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...