Çok teşekkür ederim dostum. Emek verip yazmışsın hepsini bir bir deneye deneye yaptım evet eskisinden biraz daha hızlı ve stabil çalışıyor.
Bir de sormak istediğim bir şey var şu saatin yanındaki hava durumu olayını nasıl kapatabilirim sürekli elim oraya tıklıyor yanlışlıkla açılıp açılıp duruyor sinir ediyor beni.
Çok teşekkür ederim dostum. Emek verip yazmışsın hepsini bir bir deneye deneye yaptım evet eskisinden biraz daha hızlı ve stabil çalışıyor.
Bir de sormak istediğim bir şey var şu saatin yanındaki hava durumu olayını nasıl kapatabilirim sürekli elim oraya tıklıyor yanlışlıkla açılıp açılıp duruyor sinir ediyor beni.
Kardo baktım ama dediğin hava durumunu kapatın veya uygulamasını da kaldırabilirsiniz seçeneğini bulamadım.
Aşağıda görselde gösteriyorum. Görüyorsan bana yazarsan çok mutlu edersin beni.
unlost hızlandırma gibi değil galiba. pubg yi minecraft survival moda çeviriyordu + olarak bilgisayar sağ tık > özellikler> gelişmiş sistem ayarları > performans modu bayağı işinize yarayacaktır
ahahahah en kötü i3 10.nesilli ekran kartı olmayan 4 gb ramli pcelerin fiyatına bakarmısın (not: senle dalga gecmiyorum ahaha yı ve yı gülmek amaclı kullandım)