17 May 2020 #1 sanjuan16 S Onaylı Üye Katılım 15 May 2020 Mesajlar 98 Tepki puanı 5 Ödüller 1 Yaş 33 6 HİZMET YILI Arkadaslar netten biraz baktım bulamadım tam ekran kartımın dx12 destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım ?
Arkadaslar netten biraz baktım bulamadım tam ekran kartımın dx12 destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım ?
Çözüm CEDR1C 17 May 2020 kardeşim arama kısmına dxdiag yaz çıkan ekrandan EKRAN sekmesine gir üstte olacak ondan sonra sağ kısımda Sürüceler bar o başlık altında da özellik yazacak orada yazıyor hangi sürümleri desteklediği iyi forumlar bi beğenini alırım
kardeşim arama kısmına dxdiag yaz çıkan ekrandan EKRAN sekmesine gir üstte olacak ondan sonra sağ kısımda Sürüceler bar o başlık altında da özellik yazacak orada yazıyor hangi sürümleri desteklediği iyi forumlar bi beğenini alırım
24 May 2020 #21 SuperOmer19 S Onaylı Üye Katılım 20 Ara 2018 Mesajlar 62 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 27 7 HİZMET YILI sanjuan16' Alıntı: Arkadaslar netten biraz baktım bulamadım tam ekran kartımın dx12 destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım ? Genişletmek için tıklayın ... özelliklerini bilsek Oyla 0 Olumsuz oyla
sanjuan16' Alıntı: Arkadaslar netten biraz baktım bulamadım tam ekran kartımın dx12 destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım ? Genişletmek için tıklayın ... özelliklerini bilsek