Ben de aynı hatayı almıştım 2 gün önce yazdım ama hala ilgilenen yokUYGULAMA YAN YANA YAPILANDIRMASI DOĞRU OLMADIĞINDAN BAŞLATILAMADI . DİYOR FAKAT DENİLDİĞİ GİBİ LOADER VE TOİR DOSYALARI FARKLI YERLERDE NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM BİLEN VARMI ?
Tüm Hesapların Ban Yesinde G
forumda hotfix 8.23 var onu indir rar dosyasının içinde 3 tane dosya var onları buraya at (Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.248\deploy) yalnız atmadan orjinal dosyaların yedeğini al birde 0.0.1.248 olmayabilir en büyük rakamlı hangisiyse onun içine atacaksınızhileyi açarken önce den welcome to riot diyordu şimdi hiç bişey demiyor spaceye basınca kombo vs. hiç bişey yapmıyor lütfen yardım edin
https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-leakodtoir-8-23-hotflix.64588/ bu konuyu ınceleyebılırsın. Birde indirden dosyaları atmadan once yedeklemenı onerırım baska bır yere ben flasha alıp oyle deıstırdım ılkınde olmayabılır ıkıncıde denersen düzelirherşeyi yapıyorum herşeyi denedim hilede sucses diyo oyun içinde Wrong Id diyonasıl düzelticem bilen yokmu ?
F11 bıseylerı acıyor ama tam ne hatırlamıyorum bırde sag sol shıfler menu ıcın kullanılıyormus bıldım kadarıyla bakabılırsın. V X C space bunlar dırek calısıyor oto skıll atma ve hassas dodge lar zor durum ıcın dneebılır. Birde k dodge acıp kapatıyor.hileyi açtım succes oldu oyuna direkmi geliyor ek olarak bişeye basmam lazımmı