Çalışmıyor [8.23]sByteLoL - Easy Effective No Bullshit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Beyler herseyi yaptıktan sonra WELCOME RİOT YAZISI GELMİYOR BİLEN VARMI HATAYI ?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
UYGULAMA YAN YANA YAPILANDIRMASI DOĞRU OLMADIĞINDAN BAŞLATILAMADI . DİYOR FAKAT DENİLDİĞİ GİBİ LOADER VE TOİR DOSYALARI FARKLI YERLERDE NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM BİLEN VARMI ?
Ben de aynı hatayı almıştım 2 gün önce yazdım ama hala ilgilenen yok

Üye
7 HİZMET YILI
Evade doesnt work any fix? :D

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
herşeyi yapıyorum herşeyi denedim hilede sucses diyo oyun içinde Wrong Id diyo :D nasıl düzelticem bilen yokmu ?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Herşeyi doğru düzgün yapıyorum oyuna girince oyundan atıyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hileyi açarken önce den welcome to riot diyordu şimdi hiç bişey demiyor spaceye basınca kombo vs. hiç bişey yapmıyor lütfen yardım edin
forumda hotfix 8.23 var onu indir rar dosyasının içinde 3 tane dosya var onları buraya at (Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.248\deploy) yalnız atmadan orjinal dosyaların yedeğini al birde 0.0.1.248 olmayabilir en büyük rakamlı hangisiyse onun içine atacaksınız

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dosyaları yönetici olarak acın
antivirüsu kapatın
eksik dosyaları yükleyin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
tehlıkelı modu kullanmıyorum suanlık yaklasık bır haftadır oynuyorum ama yınede maın hesabımda acmıyorum hatta gırmıyorum bıle ne zaman ban yicem meraq edıyorum bıde penceerelıde acılıyor bı cozum bulamazmıyım cevcevesız gıbı baslatma ıcın bı secenek flan yokmu ? oyun basladıkdan sonra yapınca bazen wrongg ıd hatası alıyorum

hileyi açtım succes oldu oyuna direkmi geliyor ek olarak bişeye basmam lazımmı
F11 bıseylerı acıyor ama tam ne hatırlamıyorum bırde sag sol shıfler menu ıcın kullanılıyormus bıldım kadarıyla bakabılırsın. V X C space bunlar dırek calısıyor oto skıll atma ve hassas dodge lar zor durum ıcın dneebılır. Birde k dodge acıp kapatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...