8000-9000 Arası Gaming Laptop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim disord'unu ver sana babalar gibi kasa toplarım m2 ssd rtx ekran kartıyla 2060 olsa bile yani sonuç olarak attığın leptoplardan %100 daha fazla performans verir sakın dizüstü alma o parayla paran çöpe gider 1 sene sonra sövmeye başlarsın bilgisayarına

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Monster Tulpar serisi v19.3e bakmanı öneririm 9300tl di yanlış hatırlamıyorsam.9k lira verip gtx 1050 almak saçmalıktır paranı çöpe atma :)
Post automatically merged:

Bazıları kasa topla demiş çok iyi toplarsın kasa fakat kasayı sırt çantasını koyup götüremezsin... gezen birisimisin bilmiyorum
Ya sırf monster diye yıkılan tomarlarca para... Monster almak bir insanın yapabileceği en salak saçma hata olarak değerlendirilebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bak dostum bu piyasanın içindeyim gaming istiyosun büyük ihtimalle 8000-9000 liralık pc almaz kolay kolay kımse, oturup dışarda oynayacak halinde yok oyun git masaüstü topla toplama hakkında bılgın yoksa ozelden yaz yardımcı olurum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Pek fırsat barındıran bir kasa değil fakat bütçeni çok az (500 TL) arttırıp seni ömrünün sonuna kadar götürecek bir canavar elde edebilirsin tek yapacağın şey 2-3 senede bir bir kaç tane parça değiştirmek. Sana önerim bu kasayı anakart kısmında ASUS ROG STRIX B450-E ile görsel açıdan ve kalite açısından şahlandırıp, 2x8 GB g.skill sniperx ramlerle uçurman. Bu arada uçurmak demişken m.2 ssd'leri unutmamak gerek SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD ile 3.5 GB okuma hızına ve 2.1 GB yazma hızına erişip en sevdiğin oyunlarda 100-150 FPS elde etme şansın var. Bence paranı sadece 2 sene kullanıp kenara iteleyeceğin bir şey uğruna harcama. Ayrıca 500 GB neyime yetecek dersen hafızan bittiği takdirde bir hard disk alarak kullanmaya devam edebilirsin. Bunu çoğu dizüstü bilgisayarda yapman mümkün değil.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostlar önerileriniz için teşekkür ederim ama dizüstü almam gerek, taşınabilir olmalı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostlar önerileriniz için teşekkür ederim ama dizüstü almam gerek, taşınabilir olmalı.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu al geç hocam şu an bende laptop arayışındayım şehir dışına çıkacağım için bunu alacağım sanırım. Daha iyisini bulamadım f/p olarak
Sakın kendi attığın 1050 kartı olan laptopları alma aman diyim :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dell G5 15 aldım arkadaşlar

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1050 ile oynayacağın oyunlar sınırlı zaten. Ben gittiğim yere kasamı da götürüyorum mutluyum :D
kasan ney asus rogların taşınabilir kasaları var onları biliyorum ama senin kasan ne monitörü nasıl hallediyorsun :D

Üye
7 HİZMET YILI
Yorumları görünce kahkahalara boğuldum resmen :D Ulen masaüstünü adam sırtında mı taşıyacak ? Demekki hem yanında taşıyacak hem de oyun oynayabileceği bir laptop arıyor. Cahil cahil yorumlar yapmayın. Vatanın kdv indirimine denk gelirsen orda gtx 1060lı msi asus gibi markaların laptopunu bulabilirsin. Hem seni oyun oynatabilecek bir konumda olur hemde işlerini görecek kadar kullanışlı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yorumları görünce kahkahalara boğuldum resmen :D Ulen masaüstünü adam sırtında mı taşıyacak ? Demekki hem yanında taşıyacak hem de oyun oynayabileceği bir laptop arıyor. Cahil cahil yorumlar yapmayın. Vatanın kdv indirimine denk gelirsen orda gtx 1060lı msi asus gibi markaların laptopunu bulabilirsin. Hem seni oyun oynatabilecek bir konumda olur hemde işlerini görecek kadar kullanışlı olur.

Eyvallah aldım 1050ti li sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...