Onaylı Üye
öyle mi diyorsun ? 2 aylık asgari ücret sonuçta biraz boşa harcamış gibi düşünüp pek içime sinmiyor aslında ama ihtiyacım var burnum büyük ve hoşuma gitmiyor. çok kararsızım hahahhaBence burnunu estetik yaptır görünüşüne her zaman önem ver
yaşıyorum ama rahatsız oluyorumhocam rahatsız oluyorsanız estetik olun ama sıkııntı yok yaşıyorum gidiyorum diyosanız gerek yok. Şuanda olan bir bilgisayarınız varsa ve yetiyorsa bilgisayar almaya gerek yok düşük geliyorsa upgradeleyebilirsiniz
rahatsız oluyorsan veya kendini kötü hissediyorsan psikoloji en önemli şey bozma moraliniyaşıyorum ama rahatsız oluyorumsanırım estetik olucam
knkm aciliyeti olan bir şeyin varsa git ve onu yap derim. onun dışında ise yatırım yap. hisselere değil de kripto paralardan az biraz anlıyorsan onlara yatır. en basitinden düşük fiyatlı ve yükselmeye müsait bir kripto para birimine yatır derim. paranın hepsini yatırma. daha çok kazanıcam diye de hepsinden olmaMerhaba dostlarım bugün elime benim için çok büyük bir miktarda para geçti bunu kendim için nasıl değerlendirmeliyim veya yatırım mı yapmalıyım telefon mu almalıyım bilgisayar mı almalıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum ama yapılacak çok şey var. Düşüncelerinizi bekliyorum ... iyi günler
sanırım şuan bir ihtiyacım yok faize basmak mantıklı geliyorben benzine yatırım yapıyorum evde litre litre benzin var
yada koy faize ayda 150 tl getirir sana en azından ayda bir faturana yardımcı olur yani ben diyorum ki ihtiyacın neyse ona yatırım yap
bir yere yatırım yapman en mantıklısı tabisanırım şuan bir ihtiyacım yok faize basmak mantıklı geliyor
yok ya rasgele girmiştim xdbazen gerçekten kötü hissettiriyorbu arada gerçekten 52 yaşında mısın ? cevaplamak zorunda değilsin
ders çalışacağımı bilsem kendime güvensem direk dershane ya da özel öğretmen tutardım fakat o konuda hiç güven vermiyorum kendimeKişisel, görsel/bilgi gelişimine yatırım yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?