9.000 Tl ile ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka yatırım yapılacak kadar bir paran yok yapsan bile maks 2 katı kazancın olsa yılda 18.000 eder o zamana kadar da malum Türkiye de enflasyon 9000 TL lik şey olur 20000 TL o yüzden bence 9000 ken al bir şeyler.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bence bu enflansyonda kenara at parayı her zaman eline geçmeyebilir

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam bende burnumu yaptırıcam en iyisi burnunu yaptır o parayla yatırım felan yapılmaz umarım bana da öyle bir miktar para geçer bu arada nerde yaptırdırcaksan bana da söyle arkadaş indirimi olur belki :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
9bin ile bu devirde birşey yapmak çok zor elektronik gir al sat yap en fazla bu olur

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Elimde sana para kazandırabilecek 10 12 günde ana paranı alıp kar ile devam edecek iş var bende kullanıyorum kazanıyorum ilgilenirsen mesajını eklerim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
burun estetiği için tek söyleyeceğim iyi bir hastanede olman, 9bin yeter mi bilemem genelde paraya göre işlem kalitesi artıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
önce ihtcana göre harca artan da yatır bir yere katlansın

Üye
4 HİZMET YILI
kanki yatırım diyecem de çok riskli ama coinleri falan iyice araştırrısan bence en iyi yol o başka birşey gelmiyor aklıma

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bir tane yabancı girişimci abimizin bir konuşmasını dinlemiştim bir televizyon programında. "Paramın %50'sini bir kenara koyarım ve harcamam. %30unu ihtiyaçlarıma ve geleceğime harcarım. %20'sini keyfi giderlerime harcarım. Yani 200.000 dolarlık bir araba almak istiyorsam bunun içinde banka hesabımda en az 1 milyon dolar para olması gerekiyor." demişti. Burdan bir çıkarım yaparak direkt olarak hepsini keyfi durumlar yada yatırım amaçlı kullanmadan önce bu sözü bir düşünürsen iyi olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İsmini yazmak reklama girer bi uygulama var TR'den hisse senetleri alabiliyorsun ABD'ye ait.

ABD hisse senedi al

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dolara yatır ve bekle d.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım bugün elime benim için çok büyük bir miktarda para geçti bunu kendim için nasıl değerlendirmeliyim veya yatırım mı yapmalıyım telefon mu almalıyım bilgisayar mı almalıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum ama yapılacak çok şey var. Düşüncelerinizi bekliyorum ... iyi günler
Oyun al
Post automatically merged:

knk tavsiyem bilgisayar veya ekran kartı al yatırım yapıyım diyorsan, görünüşüm daha önemli dersen estetik yaptır tercih senin
filim al

Oyun al

filim al
Bir sürü Şey var

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ihtiyacına göre harcama yap çok bir para değil günümüzün şartlarında

ihtiyacına göre harcama yap çok bir para değil günümüzün şartlarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...