9.000 Tl ile ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım bugün elime benim için çok büyük bir miktarda para geçti bunu kendim için nasıl değerlendirmeliyim veya yatırım mı yapmalıyım telefon mu almalıyım bilgisayar mı almalıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum ama yapılacak çok şey var. Düşüncelerinizi bekliyorum ... iyi günler
bilgisayar seti diz en iyisi xd

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka arkadaşım 4.000 TLlik kartlarla mining yapıyor. mining için işlemci ya da ekran kartı al. Uzun vadede kazancın olur.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Telefonun seni idare edecek durumda değilse telefon alman eğer idare ediyorsa burun estetiği yaptırabilirsin ama ben olsam yatırım yapardım, eğer çevrende yatırım ile ilgilenen varsa ondan bir şeyler kapıp yatırım yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
la oğlum dursun kenarda. İlerde çok lazım olacak bak para. Elinize 2-3 kuruş para geçince ihtiyacın olmadığı halde harcamaktan vazgeçin artık

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Öncelikle Dolara yatır yoksa git gide eriyecek.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence yatırım yapmalısın ya da bir süre bekle çünkü elimize büyük miktarda para geçtiği zaman heyecanlanıyoruz o zamanda hata yapabiliriz sonradan pişman olacağın şeyler alma

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yatırım yapacak birsürü alan var en risksizi bankaya faizle vermektir o da 9k için çok kazandırmaz ama faturana yardımcı olur ancak :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aile büyüğüne güzel bir hediye olabilir

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
elindeki parayı tl olarak bırakma her türlü kar edersin, dolar al, altın al, ama ihtiyacın varsa önce kendine harca estetik için.

Üye
4 HİZMET YILI
Bence pc alam ekrana zaten 2 k gider güzel bir pc alamassıın bence kendine 3 k lık bir ev al ama paranı harca derim dolar gittikçe uçucak çünkü:D

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence yatırım önemli bir de yanlış bilmiyorsam burun estetiği 10 binden başlamıyor mu

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
düşük cc motosiklet al sat yapıp paranın değersizleşmesini önleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım bugün elime benim için çok büyük bir miktarda para geçti bunu kendim için nasıl değerlendirmeliyim veya yatırım mı yapmalıyım telefon mu almalıyım bilgisayar mı almalıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum ama yapılacak çok şey var. Düşüncelerinizi bekliyorum ... iyi günler
knk suan o parayla ne yapsan yatırrım gibi olur zaten fiyatlar yerinde durmuyor harbiden yatırım diyorsan kriptoya girme borsa dan hissesenedi yada altın alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...