Merhaba dostlarım bugün elime benim için çok büyük bir miktarda para geçti bunu kendim için nasıl değerlendirmeliyim veya yatırım mı yapmalıyım telefon mu almalıyım bilgisayar mı almalıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum ama yapılacak çok şey var. Düşüncelerinizi bekliyorum ... iyi günler
Telefonun seni idare edecek durumda değilse telefon alman eğer idare ediyorsa burun estetiği yaptırabilirsin ama ben olsam yatırım yapardım, eğer çevrende yatırım ile ilgilenen varsa ondan bir şeyler kapıp yatırım yapabilirsin.
bence yatırım yapmalısın ya da bir süre bekle çünkü elimize büyük miktarda para geçtiği zaman heyecanlanıyoruz o zamanda hata yapabiliriz sonradan pişman olacağın şeyler alma
Merhaba dostlarım bugün elime benim için çok büyük bir miktarda para geçti bunu kendim için nasıl değerlendirmeliyim veya yatırım mı yapmalıyım telefon mu almalıyım bilgisayar mı almalıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de burnumu estetik yaptırmayı düşünüyorum ama yapılacak çok şey var. Düşüncelerinizi bekliyorum ... iyi günler
knk suan o parayla ne yapsan yatırrım gibi olur zaten fiyatlar yerinde durmuyor harbiden yatırım diyorsan kriptoya girme borsa dan hissesenedi yada altın alabilirsin