Bu arada beyler şunu da söyleyeyim bir heronun birden fazla scripti var bazıları çalışmıyor bilginiz olsun. Ayrıca script kullanmayı beceremedim normalde daha iyi oynuyormuşumKArdeşim tabi yardımcı olurum. Öncelikle bizim kurduğumuz script aslında hilenin kendisi değil binevi hile fakat tam olarak kendisi değil. alt yapı diyelim biz ona.
Bende haftalardır combo yapamıyordum ama yapmaya başladım.
Mh loaderdan Gos u açtıktan sonra gos un kendi sitesine giriş yapın web sayfasından.
Üst kısımda logonun altındaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyazar. Oraya girip external seçip hile dosyası indirmemiz gerekiyor. İstediğimiz heronun dosyasını indirdikten sonra combo tuşu ile combo yapabilirsin.
Nasıl indireceğiz dersenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsayfasını açtıktan sonra download görseli var. Gos açıkken tıklaman gerekiyor. Daha sonra gelen bildiriye evet diyosun 2 saniye içinde gos a o heronun hilesi iniyor. Sana da gos üzerinden aktif edip oynamak kalıyorHepsi bu kadar
![]()
script kalitesiz olduğu için öyle gelmiştir sanaBu arada beyler şunu da söyleyeyim bir heronun birden fazla scripti var bazıları çalışmıyor bilginiz olsun. Ayrıca script kullanmayı beceremedim normalde daha iyi oynuyormuşum![]()
script kalitesiz olduğu için öyle gelmiştir sana![]()
YARDIM EDERMSN AGAbeyler hile çlışmıyor değil çalışıyor aslında ama bazı pc lerde program eksikliği var bazı pclerde exe dosyası uyumlu değil. Bende Çalıştı ama haftalardır combo denemeye çalışıyorum yapamıyordum sonunda başardım. Hileyi açıp combo deneyemeyen olursa mesajı cevaplasın anlatayım. Combo lane temizleme son vuruş hepsi çalışıyor fakat ekstra yapılacak şeyler var onları yapmanız şart.
aga sen nasıl yaptın menüyü felan nasıl açtın ?MEnü felan herşey açılıyor ama space tuşuna basınca sadece fare imlecini olduğu yere gidiyor ve basic vuruş yapıyor.. Yani rakibe gidip skill atma combo yada rakibin skilini dodgeleme felan yok çalışmıyor sanırım..
Vcreditslerinizi tam yükleyin mutlaka bu güne kadar ne çıkmışsa hepsini yükleyin. Ayrıca mutlaka netfreamworku de yüklemeniz gerekiyor. İnject ettiğiniz dosyayı iyi ayarlayın. O da önemli. Ben origin kullanıyorum.aga biri bana yardım etsin be şu menüyü açamadım bir türlü
Post automatically merged:
aga sen nasıl yaptın menüyü felan nasıl açtın ?
İnternalı açmışsındır sen. External olanı deneyeceksin.Ben kurdum ama guncel degıl dıyor neden ?
bı denıyeyımVcreditslerinizi tam yükleyin mutlaka bu güne kadar ne çıkmışsa hepsini yükleyin. Ayrıca mutlaka netfreamworku de yüklemeniz gerekiyor. İnject ettiğiniz dosyayı iyi ayarlayın. O da önemli. Ben origin kullanıyorum.
Post automatically merged:
İnternalı açmışsındır sen. External olanı deneyeceksin.