Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
KArdeşim tabi yardımcı olurum. Öncelikle bizim kurduğumuz script aslında hilenin kendisi değil binevi hile fakat tam olarak kendisi değil. alt yapı diyelim biz ona.
Bende haftalardır combo yapamıyordum ama yapmaya başladım.
Mh loaderdan Gos u açtıktan sonra gos un kendi sitesine giriş yapın web sayfasından.
Üst kısımda logonun altında
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yazar. Oraya girip external seçip hile dosyası indirmemiz gerekiyor. İstediğimiz heronun dosyasını indirdikten sonra combo tuşu ile combo yapabilirsin.
Nasıl indireceğiz dersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sayfasını açtıktan sonra download görseli var. Gos açıkken tıklaman gerekiyor. Daha sonra gelen bildiriye evet diyosun 2 saniye içinde gos a o heronun hilesi iniyor. Sana da gos üzerinden aktif edip oynamak kalıyor :) Hepsi bu kadar :)
Bu arada beyler şunu da söyleyeyim bir heronun birden fazla scripti var bazıları çalışmıyor bilginiz olsun. Ayrıca script kullanmayı beceremedim normalde daha iyi oynuyormuşum :D

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu arada beyler şunu da söyleyeyim bir heronun birden fazla scripti var bazıları çalışmıyor bilginiz olsun. Ayrıca script kullanmayı beceremedim normalde daha iyi oynuyormuşum :D
script kalitesiz olduğu için öyle gelmiştir sana :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• script.png
    script.png
    131.4 KB · Görüntüleme: 131
Katilimin gözlerinden öperim*
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben her şeyi yapıyorum fakat oyun içine inject olmuyor yardımcı olabilir misiniz? (oyun çerçeveli modda)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çalışmıyor. her yöntemi denedim. farklı exeler, adminastor olarak başlatmak vesaire. 1 tane virüs koruyucu programda yok. umarım scam değildir.

Üye
7 HİZMET YILI
beyler yardım edermsnz gos closing a few seconds diyor gidiyor
Post automatically merged:

beyler hile çlışmıyor değil çalışıyor aslında ama bazı pc lerde program eksikliği var bazı pclerde exe dosyası uyumlu değil. Bende Çalıştı ama haftalardır combo denemeye çalışıyorum yapamıyordum sonunda başardım. Hileyi açıp combo deneyemeyen olursa mesajı cevaplasın anlatayım. Combo lane temizleme son vuruş hepsi çalışıyor fakat ekstra yapılacak şeyler var onları yapmanız şart.
YARDIM EDERMSN AGA

Üye
7 HİZMET YILI
bilginiz olsun bende çalışmadı version hatası aldım

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hocam hile güncellenirse sevinirim ayrıca GoS sitesinde banlanmama yöntemini paylaşmışlar sadece aboneler için. O yöntemi de paylaşırsanız sevinirim.

Üye
7 HİZMET YILI
MEnü felan herşey açılıyor ama space tuşuna basınca sadece fare imlecini olduğu yere gidiyor ve basic vuruş yapıyor.. Yani rakibe gidip skill atma combo yada rakibin skilini dodgeleme felan yok çalışmıyor sanırım..

Üye
7 HİZMET YILI
aga oyuna bağlanamıyorum oyundan atıyor bi çözümü varmı bunun

aga menüyü açmadı bende ya

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkladaşlar konuları lütfen 5-6 sayfa önceden okuyun. Mutlaka sorununuz için yazılı birşeyler bulursunuz. Bakın Gos scripti sadece bir alt yapı hero için özel script dosyası yüklemeniz gerekiyor. Gosu açtıktan sonra hangi heroları oynuyorsanız gosun kendi sayfasındaki script data bölümünden install etmeniz gerekiyor. Daha sonra oyun içi menüden ayarlamalarınızı yapabilirsiniz.

Üye
7 HİZMET YILI
aga biri bana yardım etsin be şu menüyü açamadım bir türlü

MEnü felan herşey açılıyor ama space tuşuna basınca sadece fare imlecini olduğu yere gidiyor ve basic vuruş yapıyor.. Yani rakibe gidip skill atma combo yada rakibin skilini dodgeleme felan yok çalışmıyor sanırım..
aga sen nasıl yaptın menüyü felan nasıl açtın ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga biri bana yardım etsin be şu menüyü açamadım bir türlü

aga sen nasıl yaptın menüyü felan nasıl açtın ?
Vcreditslerinizi tam yükleyin mutlaka bu güne kadar ne çıkmışsa hepsini yükleyin. Ayrıca mutlaka netfreamworku de yüklemeniz gerekiyor. İnject ettiğiniz dosyayı iyi ayarlayın. O da önemli. Ben origin kullanıyorum.

Ben kurdum ama guncel degıl dıyor neden ?
İnternalı açmışsındır sen. External olanı deneyeceksin.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vcreditslerinizi tam yükleyin mutlaka bu güne kadar ne çıkmışsa hepsini yükleyin. Ayrıca mutlaka netfreamworku de yüklemeniz gerekiyor. İnject ettiğiniz dosyayı iyi ayarlayın. O da önemli. Ben origin kullanıyorum.

İnternalı açmışsındır sen. External olanı deneyeceksin.
bı denıyeyım

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ben 2 sene L#, BoL ve EB kullandım kapanana kadar. GoS hep en son tercihimdi. Şimdi sadece GoS kalmış, hüzünlendim nedense...

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim herşeyi tam şeklinde yapıyorum ama oyun içinde menü gelmiyor yardım ederseniz sevinirim win7 kullanıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Sadece Düz vuruş atıyor skill vs atmıyor onu nasıl düzelteceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...