Seçkin Üye
A101 de 2-2.5 yıl çalıştım inişli çıkışlı şuan müdür oldum merak ettiginiz her şeyi sorabilirsiniz nasıl başvurcam vb gibi
21 olucagım kısa sürede inşyaş kaç reis
Tanıdıgım arkadaşım vardı böyle durum yaşandı tanıdığım olduğu için degiştirdim bazen tanımadıklarına bile böyle iade alabiliyoruzpeki aga bazı çalışanlar çok kıl oluyor bozuk powerbank götürdüm yok fişin üstünde imza yok şu yok bu yok dediler almadılar. tanıdık bi çalışan kız vardı farklı a101 de fiş olmasa bile getir ben değiştiririm diyordu
İade aldıgımız ürünler açılmış veya kullanıldığı zaman servis raporu ile alıyoruz iadesiniMerhabalar sorum şudur ki elektronik aletler geldiği zaman kulaklık vb. eşyalar kutudan çıkmış bir vaziyetteydi birkaç A101 de gördüm ve sebebini çok merak ettim acaba iade aldığınız ürünleri tekrar satışamı sunuyorsunuz ?
Hayır pişman değilim boşa gitmedi maaşım baya arttı inişli çıkışlı çalıştım onuda söyliyima101'e başladığın için pişmanlık duydun mu reis 2.5 yılım boşa gitti dedin mi
Fişi kaybetmişti iade alamamıştım o zaman kadın bagırmıştı ama iadesini almadım o gün en rezil ve utanç kötü durumdu benim içinKarşılaştığın en kötü durum neydi?
İşkurdan başvuru yapma maaş düşük olur genelde 12 saat çalışıyorsun 2600 tl maaşçalışma şartları zor mu çalışılır mı sence maaş ve mesai saatlerini söyler misin
2600a101 e girmek istiyorum maaşını bilen yazsın
Şuanda a101 genel olarak personel sıkıntısı çekiyor dediklerinde haklılık payın var katılıyorumbende uzun yıllar Bim de çalışmış biri olarak a101 in diger 2 market yani şok ve bimden cok cok aşagıda oldugunu düşünüyorum çalışma şartları çalışma saatleri gibi personel açısından olan şeyler sizde içeride çalışan biri olarak benim düşünceme katılıyormsun merak ediyorum ben işten cıkarken cok kez sevkiyat attıklarını yada haftada bir personel degiştirdigini gördügüm için boyle düşünüyorum
Deneyimsizde işe alıyoruzHocam lise menzunu ama deneyimli birisi olur ise işe alıyor musunuz?
A101 şuan şahıs a mi ait yoksa devletinde hissesi varmı içindeA101 de 2-2.5 yıl çalıştım inişli çıkışlı şuan müdür oldum merak ettiginiz her şeyi sorabilirsiniz nasıl başvurcam vb gibi