A101 hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
A101 de 2-2.5 yıl çalıştım inişli çıkışlı şuan müdür oldum merak ettiginiz her şeyi sorabilirsiniz nasıl başvurcam vb gibi

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
peki aga bazı çalışanlar çok kıl oluyor bozuk powerbank götürdüm yok fişin üstünde imza yok şu yok bu yok dediler almadılar. tanıdık bi çalışan kız vardı farklı a101 de fiş olmasa bile getir ben değiştiririm diyordu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar sorum şudur ki elektronik aletler geldiği zaman kulaklık vb. eşyalar kutudan çıkmış bir vaziyetteydi birkaç A101 de gördüm ve sebebini çok merak ettim acaba iade aldığınız ürünleri tekrar satışamı sunuyorsunuz ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
peki aga bazı çalışanlar çok kıl oluyor bozuk powerbank götürdüm yok fişin üstünde imza yok şu yok bu yok dediler almadılar. tanıdık bi çalışan kız vardı farklı a101 de fiş olmasa bile getir ben değiştiririm diyordu
Tanıdıgım arkadaşım vardı böyle durum yaşandı tanıdığım olduğu için degiştirdim bazen tanımadıklarına bile böyle iade alabiliyoruz
Post automatically merged:

Merhabalar sorum şudur ki elektronik aletler geldiği zaman kulaklık vb. eşyalar kutudan çıkmış bir vaziyetteydi birkaç A101 de gördüm ve sebebini çok merak ettim acaba iade aldığınız ürünleri tekrar satışamı sunuyorsunuz ?
İade aldıgımız ürünler açılmış veya kullanıldığı zaman servis raporu ile alıyoruz iadesini

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
a101'e başladığın için pişmanlık duydun mu reis 2.5 yılım boşa gitti dedin mi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çalışma şartları zor mu çalışılır mı sence maaş ve mesai saatlerini söyler misin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
a101'e başladığın için pişmanlık duydun mu reis 2.5 yılım boşa gitti dedin mi
Hayır pişman değilim boşa gitmedi maaşım baya arttı inişli çıkışlı çalıştım onuda söyliyim

Karşılaştığın en kötü durum neydi?
Fişi kaybetmişti iade alamamıştım o zaman kadın bagırmıştı ama iadesini almadım o gün en rezil ve utanç kötü durumdu benim için

çalışma şartları zor mu çalışılır mı sence maaş ve mesai saatlerini söyler misin
İşkurdan başvuru yapma maaş düşük olur genelde 12 saat çalışıyorsun 2600 tl maaş

Şunuda ekliyim başvuru yapmak isterseniz yakındaki yerdelere gidip cv bırakın tek bu sonra dönüş yaparlar size internetten başvuru yaparsanız biraz zor görmeleri

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende uzun yıllar Bim de çalışmış biri olarak a101 in diger 2 market yani şok ve bimden cok cok aşagıda oldugunu düşünüyorum çalışma şartları çalışma saatleri gibi personel açısından olan şeyler sizde içeride çalışan biri olarak benim düşünceme katılıyormsun merak ediyorum ben işten cıkarken cok kez sevkiyat attıklarını yada haftada bir personel degiştirdigini gördügüm için boyle düşünüyorum

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Beleş Eşya Alabiliyor musunuz?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
a101 e girmek istiyorum maaşını bilen yazsın
2600

bende uzun yıllar Bim de çalışmış biri olarak a101 in diger 2 market yani şok ve bimden cok cok aşagıda oldugunu düşünüyorum çalışma şartları çalışma saatleri gibi personel açısından olan şeyler sizde içeride çalışan biri olarak benim düşünceme katılıyormsun merak ediyorum ben işten cıkarken cok kez sevkiyat attıklarını yada haftada bir personel degiştirdigini gördügüm için boyle düşünüyorum
Şuanda a101 genel olarak personel sıkıntısı çekiyor dediklerinde haklılık payın var katılıyorum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam lise menzunu ama deneyimli birisi olur ise işe alıyor musunuz?

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ucuza satılan elektorik eşylar depodan klama üzürnlerimi,

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aga bende girmeyi düşünüyorum a101 e eksileri artıları nedir acaba benim bir arkadaşım tatil yapamamaktan şikayetçiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...