Chatgpt'ye telefondan sorabilirsinOnline sınava giriyorum arkadaşlar bugün veya yarın farketmez. BAZI Sorularda takılıyorum özellikle Fizik,Kimya vs bunları ve soruları nasıl hızlı bir şekilde kopyasını veya cevabını bulabilirim ?
kesinlikle chat gpt kullanmanı tavsiye ederimOnline sınava giriyorum arkadaşlar bugün veya yarın farketmez. BAZI Sorularda takılıyorum özellikle Fizik,Kimya vs bunları ve soruları nasıl hızlı bir şekilde kopyasını veya cevabını bulabilirim ?
kimya da bazı sorular yazılmıyor knk onları nasıl halledebilirim? fotoğraflı soru falan var mı =?Chatgpt'ye telefondan sorabilirsin
Sınavda iken başka yerin sitesini açabiliyor musun veya harici laptop falan var mı evdekimya da bazı sorular yazılmıyor knk onları nasıl halledebilirim? fotoğraflı soru falan var mı =?
yaşınız kaç hocam liseyemi gidiyonuz ünimiOnline sınava giriyorum arkadaşlar bugün veya yarın farketmez. BAZI Sorularda takılıyorum özellikle Fizik,Kimya vs bunları ve soruları nasıl hızlı bir şekilde kopyasını veya cevabını bulabilirim ?
köstebek diye bir program vardı soruyu atıyodun cevabını yolluyolardı sana play storeda olması lazımkimya da bazı sorular yazılmıyor knk onları nasıl halledebilirim? fotoğraflı soru falan var mı =?
telefon çok knk başka site giremiyorsun .Sınavda iken başka yerin sitesini açabiliyor musun veya harici laptop falan var mı evde
telegram grubu nasıl bulabilirim_ link vs var mı?kanka pcden gir sınava telefondan telegrama gir orada sorular var gruplarda herkes oradan bakıp giriyor zaten sanada yardımı olur ama girmeden önce test et bazı sorular yanlış cıkıyor
fizik,kimya vshangi ders için lazım
İnsan utanıp 1 tanesine girer ve bu kadarda kopya bağımlısı olmayinBence senin yerine bir başkası girsin benim arkadaşımın açık lisesini abisi bitirdi kendisi 1 tane bile sınava girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?