- Yasaklandı
ErdemMH' Alıntı:Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap
#Gazapizm' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap
Denedim dostum hala aynı
KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDINJayKon' Alıntı:#Gazapizm' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap
Denedim dostum hala aynı
Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım
Avatarın Yokki Birader seninHACKER kurdu2' Alıntı:KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDINJayKon' Alıntı:#Gazapizm' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap
Denedim dostum hala aynı
Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım
Avatarın Yokki Birader seninHACKER kurdu2' Alıntı:KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDINJayKon' Alıntı:#Gazapizm' Alıntı:ErdemMH' Alıntı:Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap
Denedim dostum hala aynı