23 Haz 2016 Yasaklandı #1 Gazapizm G Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2016 Mesajlar 332 Tepki puanı 0 Yaş 32 10 HİZMET YILI Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum casper yazısında takılı kalıyor sorunun çözümünü bilen varmı acil??
Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum casper yazısında takılı kalıyor sorunun çözümünü bilen varmı acil??
23 Haz 2016 #2 FlashReyiz F Onaylı Üye Katılım 20 Haz 2016 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Bilgisayar Açılmıyorsa Soruna Tek Çözüm Format Atmak Kardeşim
23 Haz 2016 #3 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap
Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap
23 Haz 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 Gazapizm G Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2016 Mesajlar 332 Tepki puanı 0 Yaş 32 10 HİZMET YILI ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı
ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı
23 Haz 2016 #5 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Tek çare format ozaman kardeşim geçmiş olsun.
23 Haz 2016 #6 ReisTR R Onaylı Üye Katılım 16 Ara 2015 Mesajlar 100 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI format tek çare
23 Haz 2016 #7 WarningSEMO W Seçkin Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 362 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI ENES İNŞALLAH GEÇER YEN İYİ YARDIM
23 Haz 2016 #8 BlueWekters GodzinCheats Seçkin Üye Katılım 20 Şub 2016 Mesajlar 320 Tepki puanı 22 Ödüller 9 10 HİZMET YILI #Enes Geçmiş Olsun Kardeşim İnş geçer
23 Haz 2016 #9 mustafazaman12 M Seçkin Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 463 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI pc açılırken esc bas full bi sata yı seç oradan
23 Haz 2016 #10 XMatraxX38 X Onaylı Üye Katılım 3 Şub 2016 Mesajlar 129 Tepki puanı 2 Ödüller 8 10 HİZMET YILI bendede aynısı oldu açılırken delete yada esc idi onları dene bi ben c diskini yi sıfırladım oldu bendede aynı sorun vardı
bendede aynısı oldu açılırken delete yada esc idi onları dene bi ben c diskini yi sıfırladım oldu bendede aynı sorun vardı
23 Haz 2016 #11 C-Mergen WuuT Seçkin Üye Katılım 2 Haz 2016 Mesajlar 361 Çözümler 1 Tepki puanı 63 Ödüller 10 10 HİZMET YILI #Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım
#Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım
23 Haz 2016 #12 HACKER kurdu2 H Üye Katılım 6 Haz 2016 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI JayKon' Alıntı: #Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDIN
JayKon' Alıntı: #Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDIN
23 Haz 2016 #13 C-Mergen WuuT Seçkin Üye Katılım 2 Haz 2016 Mesajlar 361 Çözümler 1 Tepki puanı 63 Ödüller 10 10 HİZMET YILI HACKER kurdu2' Alıntı: JayKon' Alıntı: #Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDIN Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Yokki Birader senin HACKER kurdu2' Alıntı: JayKon' Alıntı: #Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDIN Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Yokki Birader senin
HACKER kurdu2' Alıntı: JayKon' Alıntı: #Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDIN Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Yokki Birader senin HACKER kurdu2' Alıntı: JayKon' Alıntı: #Gazapizm' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Biosa gir Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. Sonra F10 Yap Genişletmek için tıklayın ... Denedim dostum hala aynı Genişletmek için tıklayın ... Bios'dan Reboot PC'den 1.yi HDD'yi seç Yada SSD varsa onu seç. Öylede olmasa Dedikleri Gibi Format atman lazım Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM NEDEN AVATARIMI ÇALDIN Genişletmek için tıklayın ... Avatarın Yokki Birader senin
23 Haz 2016 #14 r3nat2929 ✅MEMORYHACKERS✅ Seçkin Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 379 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 10 Yaş 21 10 HİZMET YILI nasıl attın mesajı