Süper Üye
selam arkadaslar monıtorum MSİ optix mag241c ama oyunlarda mesela pubg de adamları net goremıyorum bazen ayarı falan var mıdır yoksa sorun ben de mı gozum 1 küsürat miyop
o monitörde görememen cok garip aga ya ya cozünürlüğünü bozdun yada gözünde problem var dediğin gibiselam arkadaslar monıtorum MSİ optix mag241c ama oyunlarda mesela pubg de adamları net goremıyorum bazen ayarı falan var mıdır yoksa sorun ben de mı gozum 1 küsürat miyop
reis mesela pubg de en dusuge alınca agac degısık bı hal alıyoo monitörde görememen cok garip aga ya ya cozünürlüğünü bozdun yada gözünde problem var dediğin gibi
Gözlerin 1 küsür miyopsa bulanık görmen muhtemel. Monitörde herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Daha fazla derece büyümesi yaşamamak için doktora gitmelisiniz.
gözümün numarasını yazmamdan doktora gıttıgımı anlamıs olmalıydınız gozlugum var sadece kafa ustu kulaklıgı takınca bır yerden sorna sıkıyor yazın sıcagında gozluk takan varsa anlar ne demek ıstedıgımıGözünde problem vardır dostum o monitörde her türlü görürsün doktora baktır bence gözünü
Bende gözlük kullanıyorum biraz alışmanız lazım sadece. Kafa üstü kulaklıkla sıkıntı oluyor fakat kendimi oyun veya film atmosferine kaptırınca fazla etkilemiyor.gözümün numarasını yazmamdan doktora gıttıgımı anlamıs olmalıydınız gozlugum var sadece kafa ustu kulaklıgı takınca bır yerden sorna sıkıyor yazın sıcagında gozluk takan varsa anlar ne demek ıstedıgımı
bka kardeşim mesaj yazmadan once bı okusan hani yazmışım ya lütfen mesaj kasarken boyle yapmayınlens yada gözlük kullanmalısın daha da ilerlemeden doktora gitmeni tavsiye ederim