Seçkin Üye
Adaptör gitmiştir ozaman dostum elektrik gelip ışığı yanıyor mu voltmetre ile bakılması gerek adaptöre
Batarya direk kendini kapatır pc laptop degilmi dostum bataryası çıkarılması lazımdostum valla pcdeyken bi anda tık diye ses geldi adaptörden şarj göstergesine baktım şarj almıyordu bataryasıda içinde laptopun cıkartılmıyor batarya sorun olsa direk kapanırdı diye düşünüyorum doğru mudur
Batarya direk kendini kapatır pc laptop degilmi dostum bataryası çıkarılması lazım
Fakat adaptörün elektrik alıp almamasına iki taraflı bağlatı olup olmadığı kontrol edilmesi gerek
Fakat adaptörün çok ısınma yaptıysa fanda yoksa yanmış olabilir oyunda fiste takili oynuyorsan yakmış olabilir
Dostum adaptör çok ısınirsa ekran karti gibi kendini yakar sogutucu bir fani yoksa yanar ben çok ısınıyor diye sıfır modemin üstüne silikonla fan yapıştırmış adamımoyun ve vb hep fişe takılı laptop lenova z510 (2013) model doğru diyosun batarya sorun olsaydı pc direk kapanırdı büyük ihtimalle adaptör bozuldu şarj almıyor bu yüzden sipariş verecem teşekkür ederim
adaptör cok ısınmıyor ‘ sadece ses geldi içinde bir şey koptu galiba inşallah onda sorun vardır sipariş verdim , bataryada sorun varsa at çöpeDostum adaptör çok ısınirsa ekran karti gibi kendini yakar sogutucu bir fani yoksa yanar ben çok ısınıyor diye sıfır modemin üstüne silikonla fan yapıştırmış adamım
Bataryada sıkıntı varsa pc yi bataryasız kullanırsın fakat adaptör gidik olduktan sonra oda olmazadaptör cok ısınmıyor ‘ sadece ses geldi içinde bir şey koptu galiba inşallah onda sorun vardır sipariş verdim , bataryada sorun varsa at çöpe
Ya kondasatör yada sigorta patlamıştır yenisini alamayacaksan bi elektrikçiye yaptırabilirsinarkadaşlar iyi akşamlar
lenova z510 laptopum adaptöründen tık diye ses geldi ve şarj almıyor ne yapmam lazım pc kapanacak şarj olmuyor sizce adaptör mü bozuldu yoksa batarya mı
Adaptörün iç ve dış kısmına voltmetrenin uçlarını değdir elektrik geliyor mu diye kontrol et.dostum valla pcdeyken bi anda tık diye ses geldi adaptörden şarj göstergesine baktım şarj almıyordu bataryasıda içinde laptopun cıkartılmıyor batarya sorun olsa direk kapanırdı diye düşünüyorum doğru mudur
Yeni adaptör alcan gibi görünüyo. Çünkü bataryada problem olsa direk kapanırdı.
Ben teşekkür ederim.doğru diyosun öyle olsa direk pc kapanırdı pcde sorun yok şarj almıyor sipariş verdim umarım hızlı gelir , teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?