Seçkin Üye
sorun adaptçordedir garantisi varsa hıc ugrasma yolla yoksa servıse götür kontrol edıp solerler ona göre yol çizersin kendıne
Geçmiş olsun yeni batarya alıcakmış gibi duruyorsun
valla sokaga cıkma yasagında başına gelebılecek en kötu durum ...
valla kardesım sabredecen artık pc intenet vs tarzı bı sorunumuz oldumu sabırsız oluyoruz anlıyorum senıgarantisi yok internet sitesinden kendim aldım adaptör oda gelene kadar ooo
Post automatically merged:
bataryada sorun olduğunu düşünmüyorum sorun olsaydı pc direk kapanırdı pc kapanmıyor pc şarj almıyor
sorma ya 3 gündür bilgisayarsız kaldım adaptör sipariş verdim kargoya bile verilmedi çok kötü durum
1.5 aydır türktelekomla ugrasıyorum ewdeyız zaten internet kesılıp duruyor daha beterı olamaz :Sgarantisi yok internet sitesinden kendim aldım adaptör oda gelene kadar ooo
bataryada sorun olduğunu düşünmüyorum sorun olsaydı pc direk kapanırdı pc kapanmıyor pc şarj almıyor
sorma ya 3 gündür bilgisayarsız kaldım adaptör sipariş verdim kargoya bile verilmedi çok kötü durum
n11den felan bak orjinal almana gerek yok bence
adaptör içerisinde sigorta vardır muhtemelen atmıştır.adaptörün açılması ise beceri ve teknik bilgi ister
genelde kondansatörler şişiyor sigorta patlaması nadir olioadaptör içerisinde sigorta vardır muhtemelen atmıştır.adaptörün açılması ise beceri ve teknik bilgi ister
Dostum internetten yeni adaptor sipariş et. Eskisinden hayır gelmez artık.
dostum adaptörler istanbuldaysan avrupa yakasında çok ucuz ordan al alırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?