Onaylı Üye
vayne oynamıyorum zaten de genel olarak böyle bir sorun var yani oyunda kite yaparken zorluk çekiyorum (Aphelios Kalista haricinde )Scripte ifşa olmuş herolar:xerath-kogmaw-vayne bu herolara her zaman iyi oynadığında hile şüphesiyle yaklaşılır.Ban yeme olasılığını arttırıyorsun.Draven-kalista oynamanı tavsiye ederim.Hem vayne den daha güçlü hem ban riski düşük.Draven oynarken evadeyi kapatman gerekiyor çünkü skilden kaçarken baltayı kaçırıyor skili yesen daha iyi yani.Draven ile evade kapalı hem ban yemessin hem kolay oyun kazanırsın.
Scripte ifşa olmuş herolar:xerath-kogmaw-vayne bu herolara her zaman iyi oynadığında hile şüphesiyle yaklaşılır.Ban yeme olasılığını arttırıyorsun.Draven-kalista oynamanı tavsiye ederim.Hem vayne den daha güçlü hem ban riski düşük.Draven oynarken evadeyi kapatman gerekiyor çünkü skilden kaçarken baltayı kaçırıyor skili yesen daha iyi yani.Draven ile evade kapalı hem ban yemessin hem kolay oyun kazanırsın.
Antreman modunda scripti hesaba inject etsen bile loglardan belli oluyor. Sadece ban yeme zamanın belli değil o da riot'un aptallığı çünkü şuan gözleri valorant'ta. Script'i inject ettiğin hesap kesinlikle ban yiyecektir ama ne zaman yiyeceği belirsin 2 gün sonra da yersin 2 ay sonra da belli olmaz.Ban yememe gibi bir ihtimal mevcut mu ? ana konuda bile ban tarihin var diye biliyorum belli etmeyip kurtarma gibi bir ihtimal var mı yoksa tarama gibi birşeyde direk paketmiyiz
Antreman modunda scripti hesaba inject etsen bile loglardan belli oluyor. Sadece ban yeme zamanın belli değil o da riot'un aptallığı çünkü şuan gözleri valorant'ta. Script'i inject ettiğin hesap kesinlikle ban yiyecektir ama ne zaman yiyeceği belirsin 2 gün sonra da yersin 2 ay sonra da belli olmaz.
Yan hesaptan sc açıp main hesabını boostlayabilirsin bir sıkıntı olmaz. Sadece inject edilen hesap ban yiyor.Peki scripti yedek hesaba açıp kendi charımı boostlama gibi bir durum taktik herhangi birşey varmı yoksa sc olayı şuanda sadece ban yemelik ezik hesaplarda milleti kanserlemek için mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?