ADCler için nasıl ayar yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben kendi adc ayarını deneye deneye buldum

Üye
5 HİZMET YILI
TR de scriptsiz oynasanız bile bu sunucunun bi kanseri hemen hile damgası vuruluyor vayne çok mobil bi şampiyon ilk 5 dk 2 kill çıkartırsa durdurulamıyor fakat her dodge attıgın yetenek yüzünden hile damgası yiyorsun direkt ifşa

Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
TR de scriptsiz oynasanız bile bu sunucunun bi kanseri hemen hile damgası vuruluyor vayne çok mobil bi şampiyon ilk 5 dk 2 kill çıkartırsa durdurulamıyor fakat her dodge attıgın yetenek yüzünden hile damgası yiyorsun direkt ifşa
malesef öyle ya adama karşılaşmalara bak hepsi zafer diyorum ama sen scriptsin diyor tam kanser ya :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
nin ayarlarını dene istersen bir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Talorantin videosu var orda çok guzel anlatmis

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence kendi ayarlarını bulmalısın eğitim modunda müsait olduğun zaman deneme yanılma ile bulabilirsin.

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Antreman modunda scripti hesaba inject etsen bile loglardan belli oluyor. Sadece ban yeme zamanın belli değil o da riot'un aptallığı çünkü şuan gözleri valorant'ta. Script'i inject ettiğin hesap kesinlikle ban yiyecektir ama ne zaman yiyeceği belirsin 2 gün sonra da yersin 2 ay sonra da belli olmaz.

Bunun hakkında ufak bir bilgilendirme yapmak isterim. 7 senedir script ile LOL oynayan biri olarak, antrenmanı bırak sadece normal maç attığım hesaplar bile ban yemedi. Report edilmediğin sürece her hangi bir program seni otomatik olarak banlamıyor yani Riot Support senin maçlarını izledikten sonra script kanısına varınca ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
muhovalwe nin ayarlarını dene istersen bir

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vayne oynamıyorum zaten de genel olarak böyle bir sorun var yani oyunda kite yaparken zorluk çekiyorum (Aphelios Kalista haricinde )
Sorun bendede var kaçarken karakter titriyor vuruyorum ve yürüyorum çok garip oluyor 2 tane yeni config buldum onları deniyeceğim güzel olursa atarım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Script ile yapmak kolay zaten sadece space e bassan otomatik kite yapıyor ben sana scriptsiz söyleyim. Öncelikle bu saldırı hızı olayına antrenman modunda alışman gerekir yani kite yaparken çok hızlı vur kaç yaparsan karakterinin saldırı hızı o kadar hızlı olmadıgından vuruş animasyonu iptal olur ve vuramazsın. Bunlara antrenman modunda çalışıp alışmalısın anca o zaman düzgün bir şekilde kite atabilirsin.

SON MESAJ KASICI KATİLİ
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam dün paylaşılan legit ayarı dene.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu vaynede genelbir sorun bence zaten bendede aynı olay var

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ban yememe gibi bir ihtimal mevcut mu ? ana konuda bile ban tarihin var diye biliyorum belli etmeyip kurtarma gibi bir ihtimal var mı yoksa tarama gibi birşeyde direk paketmiyiz
sistem tarafından algılansan max.2 yamada ban yersin.Bizim kullandığım hile sisteme yakalanmıyor ki 6-12 ay ban yemeden oynayanlar var.Bizzat kendim kogmaw hard evade ayarlarında göstere göstere 2 aydır oynuyorum.Lig elmas 1 oldu.Her oyun ortalama 2 kişi report ediyor :)lol de hile hariç küfür vs.reportlara bot bakıyor.Sadece hile reportları insan tarafındna inceleniyor.Onlarda evade kullanmasan seni nasıl banlayabilir?Zaten senin sistemine bakıp ban atcak olsalar o açığı kapatırlar bir daha bu hileyi kullanan herkez ort 2-3 günde ban yer.Ücretsiz çoğu hileler hali hazırda 2-3 günde ban yiyor.Bizim kullandığım hile normalde aylık 120tl civarına satılıyor orjınal sitesinde.

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Robert Lewandowski#5828 Bu dc nicknden gerekli bilgileri veriyorum isterseniz bakabilirsiniz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence vayne yerine kalista ashe oyna hem basit hemde scripte iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...