Onaylı Üye
Kanka forumda gerekli configleri paylaşan ve sürekli bu işlerle uğraşan elemanlar var. Onları takip et, konuları bul. Eğitimde kendi ayarlarını yapman en sağlıklısı tabii.
Doğru, sonunda biri çıkıp şunu nizami bir dilde anlattı şükürler olsun.Bunun hakkında ufak bir bilgilendirme yapmak isterim. 7 senedir script ile LOL oynayan biri olarak, antrenmanı bırak sadece normal maç attığım hesaplar bile ban yemedi. Report edilmediğin sürece her hangi bir program seni otomatik olarak banlamıyor yani Riot Support senin maçlarını izledikten sonra script kanısına varınca ban atıyor.
ben aylardır oynuyorum hiç ban yemedim raportladılar yene yemedimAntreman modunda scripti hesaba inject etsen bile loglardan belli oluyor. Sadece ban yeme zamanın belli değil o da riot'un aptallığı çünkü şuan gözleri valorant'ta. Script'i inject ettiğin hesap kesinlikle ban yiyecektir ama ne zaman yiyeceği belirsin 2 gün sonra da yersin 2 ay sonra da belli olmaz.
sistem tarafından algılansan max.2 yamada ban yersin.Bizim kullandığım hile sisteme yakalanmıyor ki 6-12 ay ban yemeden oynayanlar var.Bizzat kendim kogmaw hard evade ayarlarında göstere göstere 2 aydır oynuyorum.Lig elmas 1 oldu.Her oyun ortalama 2 kişi report ediyorlol de hile hariç küfür vs.reportlara bot bakıyor.Sadece hile reportları insan tarafındna inceleniyor.Onlarda evade kullanmasan seni nasıl banlayabilir?Zaten senin sistemine bakıp ban atcak olsalar o açığı kapatırlar bir daha bu hileyi kullanan herkez ort 2-3 günde ban yer.Ücretsiz çoğu hileler hali hazırda 2-3 günde ban yiyor.Bizim kullandığım hile normalde aylık 120tl civarına satılıyor orjınal sitesinde.
bos yapma be kardesım ne demek kıte yapcak cok kolay dunyanın en zor seylerınden bırı kıte yapmaktır .kıte yapmak cok kolay be kankam nasıl yapamıyorsun