ADCler için nasıl ayar yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kanka forumda gerekli configleri paylaşan ve sürekli bu işlerle uğraşan elemanlar var. Onları takip et, konuları bul. Eğitimde kendi ayarlarını yapman en sağlıklısı tabii.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bunun hakkında ufak bir bilgilendirme yapmak isterim. 7 senedir script ile LOL oynayan biri olarak, antrenmanı bırak sadece normal maç attığım hesaplar bile ban yemedi. Report edilmediğin sürece her hangi bir program seni otomatik olarak banlamıyor yani Riot Support senin maçlarını izledikten sonra script kanısına varınca ban atıyor.
Doğru, sonunda biri çıkıp şunu nizami bir dilde anlattı şükürler olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Antreman modunda scripti hesaba inject etsen bile loglardan belli oluyor. Sadece ban yeme zamanın belli değil o da riot'un aptallığı çünkü şuan gözleri valorant'ta. Script'i inject ettiğin hesap kesinlikle ban yiyecektir ama ne zaman yiyeceği belirsin 2 gün sonra da yersin 2 ay sonra da belli olmaz.
ben aylardır oynuyorum hiç ban yemedim raportladılar yene yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam adclerın ve öbür lanelerın ayarları izleyebilirsin gercekten guzel ayarlar yapan kişiler var tavsiye ederim

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum Selamlar Sakin Ol Senin İçİn Burdayım Öncelikle Adc En Fazla Yetenek Ve Kabiliyet Gerektiren Röllerden Birisidir Bu Rölde Ve Konumda Önceliğin Vur Kaç Yani Kite Animasyonuna Sahip Olman Oyun Ayarlarında Saldırı Hareketi Tıklamasını İstediğin Tuşa Ataya Bilirsin Minyon Biçmen Ve Pozisyon Alman Daha Kolay Olcak ;)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
TALT ROND KANALINDA BAYA İYİ AYARLAR VAR ORDAN BAK DERİM

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sistem tarafından algılansan max.2 yamada ban yersin.Bizim kullandığım hile sisteme yakalanmıyor ki 6-12 ay ban yemeden oynayanlar var.Bizzat kendim kogmaw hard evade ayarlarında göstere göstere 2 aydır oynuyorum.Lig elmas 1 oldu.Her oyun ortalama 2 kişi report ediyor :)lol de hile hariç küfür vs.reportlara bot bakıyor.Sadece hile reportları insan tarafındna inceleniyor.Onlarda evade kullanmasan seni nasıl banlayabilir?Zaten senin sistemine bakıp ban atcak olsalar o açığı kapatırlar bir daha bu hileyi kullanan herkez ort 2-3 günde ban yer.Ücretsiz çoğu hileler hali hazırda 2-3 günde ban yiyor.Bizim kullandığım hile normalde aylık 120tl civarına satılıyor orjınal sitesinde.

Bizim kullandığımız derken başkan sitedekinden başka bişey mi kullanıyorsun sen ban yedirmediği sürece aylık 100 verilebilir ya mantıklı

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum Bu Durumu Daha Çok Pratik Yaparak Aşabilirsin Yada Tecrübe Edinebilirsin Günde Yarım Saat Ayırarak Antreman Yaparak Gelişebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben saldırı tuşunu a ya atıyorum. çok hızlı kite yapabilmek için bence gerekli tuş ataması

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Disable evade and lower AA delay to 0, that's a must. Evade makes you lose some kills because it will prioritize walking away from skills, delay helps with cs.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
iyi olan şey, bazı oyunların ip tarafından yasaklanmaması, daha ziyade e-posta katılımlarının

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ne demek kıte yapcak cok kolay dunyanın en zor seylerınde ı oyunların ip tarafından yasaklanmaması, dah s yapma be karde

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
karakterine göre ayar yap bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Her şeyi daha iyi yapılandırmalısın, bu arada kaçmayı devre dışı bırakmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evadeyi kapatmak işini görür bro eğerki açıksa

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bana da söyler misiniz aynı şeyi bulmaya çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...