- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Bakta atsanayoutube eski videolarımda var kankam kanala bakmam lazım
Anladım teşekkürler bakalım bugun yapacağımEfektif birşey yapmak istiyorsan after effect hocam
Bakta atsanayoutube eski videolarımda var kankam kanala bakmam lazım
Anladım teşekkürler bakalım bugun yapacağımEfektif birşey yapmak istiyorsan after effect hocam
dc ni atsana kanka şimdi baktım da rezalet bir şey ypamışım WAŞSDKLWASKLŞDKL rezil olmamak için dcni atsana özelden falanBakta atsana
Anladım teşekkürler bakalım bugun yapacağım
Tamamdır daha önce kimseye yazmadım özelden sana atayım ersin editsss .QWEQWEWq gibi mi yoksadc ni atsana kanka şimdi baktım da rezalet bir şey ypamışım WAŞSDKLWASKLŞDKL rezil olmamak için dcni atsana özelden falan
Phtoshop da güzelde konsept dışıPhotoshop daha iyi kanka
after effects daha iyi oolur ama iyi bir donanıma sahip olman lazımMerhabalar,
Adobe Premiere Pro - After Effects belirttiğim iki programı da ileri seviyede öğrenmek için önerileriniz var mıdır şuan da aktif olarak kullanmaya çalışıyorum fakat kendimi daha çok geliştirmek istiyorum zorlandığım kısım kurgu yapmak nasıl video tasarlayacağım konusunda da zorlanıyorum bu konuda da önerilerinizi almak isterim.
Adobe Premiere Pro - After Effects iki program arasındaki farkları ne birbirine çok yakın program olarak geliyor henüz after effects de işlem uygulamadım
Yaptığınız çalışmaları da paylaşabilirsiniz teşekkürler
Bilgisayar parçası olarak mı diyorsunafter effects daha iyi oolur ama iyi bir donanıma sahip olman lazım
ilkin ben mi oldum yhaa .s .s kanka şaka bir yana çok girmiyorum pc ye artık geç baktım kusura bakma upload ediyorumTamamdır daha önce kimseye yazmadım özelden sana atayım ersin editsss .QWEQWEWq gibi mi yoksa
Bende fazla giremiyorum yailkin ben mi oldum yhaa .s .s kanka şaka bir yana çok girmiyorum pc ye artık geç baktım kusura bakma upload ediyorum
yiaa şapşik UwU LŞWASKDKLŞWASBende fazla giremiyorum yasorun değil evet ilkimsin: WQEQW
Yaaa çok tatlısınnnnnyiaa şapşik UwU LŞWASKDKLŞWAS
ama yalarım seni UwUYaaa çok tatlısınnnnn![]()
Temizse olurrrrr After efektiyleama yalarım seni UwU
Thank youty i love you my bro
temiz temiz UwUTemizse olurrrrr After efektiyle
Thank you
Akşam ekleyeceğim teşekkür ederim her şey içintemiz temiz UwU
ben teşekkür ederim dostum ):Akşam ekleyeceğim teşekkür ederim her şey için![]()
Evet haklısın bahsettiğin editlerden yapıyor musun sadece fikir sahibi misinikisi aynı program gibi gelebilir ama değiller. Premiere pro kurgu için daha iyi after effects ise editler için. edite örnek vereceksem bu instagramda tiktokta falan olan kısa müzikli montajlar (valorant lol amv vb.) kurgu örneği vermek gerekirse oyun videosu yapan kişilerin gereksiz kısımları kesip video akıcılığını devam ettirmesi veya araya komik videolar sıkıştırması diyebilirim galiba.
Çok güzel program zaten ama primier de oyun videoları yada vlog tarzı videolar için güzel gidiyor baktım birazbence after effect en iyisi