Adsense onayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar blogger sitemiz var Onur alp aga ile para kazanması açıldı adsense kaydoldum

şöyle birşey geldi önüme

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2 gündür böyle bu açılır mı yoksa bi sorun mu var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar
onay işlemi bekleniyor. Herhangi bir sıkıntı olduğunda google'a "Türkçe Adsense Forum"(Resmi google forumu) Yetkililerin bulunduğu bir forumdur. Cevap alabilirmisn.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Merhabalar
onay işlemi bekleniyor. Herhangi bir sıkıntı olduğunda google'a "Türkçe Adsense Forum"(Resmi google forumu) Yetkililerin bulunduğu bir forumdur. Cevap alabilirmisn.

öncellikle merhaba Reis dediğini pek anlamadım şey mi demek istedin herhangi bir sorun yok bekle mi yoksa bir sorun var google yetkililerine mi başvur demek istedin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
şuanlık hiç bir sıkıntı yok. 3 gündür cevap gelmiyorsa resmi google forum'dan konu açıp yetkililer yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şimdiden bile göndermeni istiyorum 3 günlük süreçte olumlu sonuç alabileceğine inanıyorum :)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

başka bir sitenin ı kesinlikle değil

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Blogger alan adı varsa (blogspot.com) bunun Adsense onayı için 6 ay beklemeniz lazım. Eğer beklemek istemiyorsanız herhangi Domain satın alma kuruluşundan sitenize göre ücretli bir domain satın alın ve Adsense Web'den başvurun. :)

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Blogger alan adı varsa (blogspot.com) bunun Adsense onayı için 6 ay beklemeniz lazım. Eğer beklemek istemiyorsanız herhangi Domain satın alma kuruluşundan sitenize göre ücretli bir domain satın alın ve Adsense Web'den başvurun. :)

ohhh cidden mi ? :) blogspot.com domain de almak istemiyorum ama ucuzundan bir tane .xyz felan alabilirim 6 ay beklemem mi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...