Adsl vdsl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Tekrardan sa beyler dahademin internet sorusuna herkez nerdeyse superonline demiş araştırdım adsl vdsl ve kablo seçenekleri var kablo daha ucuz farkları ne

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
burdaki olay kablo deyil çekim gücü ve alt yapi oldugunu düşünüyom

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oturduğun semte ve apartmana gelen alt yapı önemli sana zaten kablo vs ile ilgili gerekli bilgileri superonline verir.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hem VDSL hem de ADSL hizmetleri bakır kablo aracılığı ile verilmektedir fakat VDSL hizmeti teorik bakımdan 100 Mbps oranına kadar yükselen bir bant genişliği sunar. Eğer santrale yakın bir mesafede ikamet eden abone isen, VDSL hizmetinden yararlanabilirsin. Günümüz teknolojisinde santrale kadar fiber kablo ile iletim yapılabilmektedir. Bu sebepten dolayı santralden sonrası için mesafeye göre maksimum alacağın hız değişkenlik gösterir. Adsl ile alabileceğini maksimum hız 16 Mbps iken, VDSL hizmeti ile 16 Mbps den çok daha yüksek oranda bir hıza kavuşabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hem VDSL hem de ADSL hizmetleri bakır kablo aracılığı ile verilmektedir fakat VDSL hizmeti teorik bakımdan 100 Mbps oranına kadar yükselen bir bant genişliği sunar. Eğer santrale yakın bir mesafede ikamet eden abone isen, VDSL hizmetinden yararlanabilirsin. Günümüz teknolojisinde santrale kadar fiber kablo ile iletim yapılabilmektedir. Bu sebepten dolayı santralden sonrası için mesafeye göre maksimum alacağın hız değişkenlik gösterir. Adsl ile alabileceğini maksimum hız 16 Mbps iken, VDSL hizmeti ile 16 Mbps den çok daha yüksek oranda bir hıza kavuşabilirsin.
Kablo ne oluyo o zmn

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Güzel Sormuşsun ama Kara vermedim oturduğun yerden bağla işte

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
O problema aqui não é o cabo, mas sim o conector dele, procura na internet mais sobre isso.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bulunduğun yerde yazacağım hizmet türü varsa al sırası ile Fiber internet - Vdsl İnternet - Kablolu internet - Adsl İnternet Fiber internet varsa tercih et yoksa sırası ile hangisi varsa onu tercih et.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ADSL Alma yeter

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
BİlMiYORUM, AMA ŞU ANDA OPTIK FİBER İlE ÇOK RAHATIM EN YÜKSEK AKIŞ VE TRANSSTEP ORANLARI İçİn ÇOK İyİ

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Vdsl her zaman adslden daha hızlı olur speedtest tavsiye edebilirim kullanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ADSL ve VDSL teknolojilerinde pratik olarak aldığınız veri indirme ve yükleme hızları farklıdır. ADSL teknolojisinde santrale olan uzaklığınıza göre 16 Mbps’e kadar (biz kendi altyapımızda altyapı şartları uygunsa 24 Mbps’e kadar hız verebiliyoruz) download (veri indirme) hızı, 1 Mbps’e kadar da upload (veri yükleme hızı) alabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oturdugun yerin alt yapısına bağlık internetin kalitesi

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka ben şahsen adsl kullanıyorum mahalle altyapısı kablolu yani aralarındaki tek fark çekme hızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...